About Billy

Hallo, ik ben Petra

Als fortysomething vrouw, ondernemer, mama, partner, vriendin en sportmaatje heb ik er mijn missie van gemaakt om het leven te leiden dat past bij mijn kernfundamenten: balans, vrijheid, ondernemend en persoonlijke groei in een positieve setting. Nu het hier zo geschreven staat, lijkt dit eenvoudig, maar er is een heuse zoektocht aan vooraf gegaan waarin ik via zelfreflectie op zoek ben gegaan naar mijn authentieke zelf: wat zijn mijn passies, wat zijn mijn skills, wat maakt me gelukkig en wat vind ik essentieel in mijn werk en mijn leven. De antwoorden op deze vragen vormen een mooi optelsom van wie ik ben als persoon en ze brengen een soort helderheid in mijn hoofd. Dit ben ik, niet meer, niet minder.

Het grote aha-moment...

Kwam er toen ik besloot om na 20 jaar in verschillende marketing- & communicatiefuncties gewerkt te hebben, mijn carrière in eigen handen te nemen en een business op te starten om bedrijven op een coachende manier te helpen met hun online en offline communicatie: Billycom werd geboren. Mijn missie is om de 'authentic voice' te vinden van ondernemingen én hun business – klein of groot – in de markt te zetten. Welke taal spreekt u, wie zijn uw klanten en hoe communiceert u respectvol en met passie? Hoe gaat u netwerken en uw klantenbestand succesvol uitbouwen? Veel vragen die we samen beantwoorden.

Waarom Billycom?

Mijn man en ik hebben 2 fantastische dochters op de wereld gezet en bij beide zwangerschappen kwam de naam Billy ter sprake. Hoe stoer is het om als meisje – later als ze groot is, zo dachten we – te kunnen zeggen, mijn naam is Billy. Billy stond telkens in de top 3 maar haalde het nét niet. 10 jaar later, de dag dat ik bij mijn accountant mijn papierwerk in orde moest maken voor de opstart van mijn firma, popte de naam Billy terug op en wist ik het meteen: Billy + Communicatie = Billycom! Love it!

Tafeltje vol voor Billycom

Een ambitieuze droom? Wel, de eerste drie stoeltjes zijn alvast ingenomen door Anouk Verschaeren, Karlijn Van De Sype en Jana Vanherwegen die op mijn Billycom-pad kwamen. Fier op mijn Billy Team! 

Meet & greet het Billy Team >>

 

Check Billycom op Instagram

 

Screen_Shot_2015-11-02_at_14.36_.12_.png

Start to work with Billycom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x