Billy@Work

Billycom is de ideale sparringpartner om uw authentiek verhaal en brandend nieuws op papier te zetten voor uw website, blog, persartikel, nieuwsbericht, presentatie, social media, enz. Als copywriter is het belangrijk om uw bedrijf te kennen in de breedte en de diepte. Daarom nemen we de tijd om volgende stappen te doorlopen:

STAP 1 │ MATCH

Na een telefoontje of mailtje zitten we graag even samen om uw wensen en verwachtingen af te toetsen. Komt u langs in onze Officenter-uitvalsbasis in Leuven? Billycom stipt alvast een datum in de agenda aan en zet de koffie al klaar. Heeft u weinig tijd? Geen probleem. We stemmen even telefonisch af.

STAP 2 │ DENK

Het Billycom team stretcht uw ideeën en brainstormt over uw vraag. We werken een aanbod uit op maat van uw bedrijf en uw budget. U ontvangt een duidelijke all-in prijsofferte voor de copywriting of SEO copywriting. Groen licht? Fantastisch, dan organiseren we een 'interview' waarin wij luisteren, exploreren, activeren, inspireren en natuurlijk… de juiste vragen stellen.

STAP 3 │ COPY

Met alle informatie nog fris in ons hoofd, infiltreren we in de mindset van uw bedrijf en uw doelgroep: voor wie schrijven we, waarover schrijven we en wat willen we bereiken? We starten een grondige research en schrijven met veel goesting frisse en Google-vriendelijke teksten die uw lezers overtuigen. Binnen de afgesproken termijn leveren we sterke teksten af.

STAP 4 │ RESPONS

Na oplevering van de teksten is alle feedback welkom. Bel ons, mail ons of geef eventuele aanpassingen en aanvullingen door via track changes want we schrijven tot het goed is, altijd.

STAP 5 │ FAN

Wordt u ook een meer dan tevreden Billycom fan? Daar streven we naar! Bekijk HIER alvast enkele testimonials en referenties van Billycom fans. 

WE TELL YOUR STORY. WE BOOST YOUR STORY. WE SHARE YOUR STORY.

Screen_Shot_2015-11-02_at_14.15_.05_.png

Start to work with Billycom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x