Billy@Work

Billy@Work

Billycom is de ideale sparringpartner om je authentiek verhaal en brandend nieuws op papier te zetten voor je website, blog, persartikel, nieuwsbericht, presentatie, social media, enz. Als copywriter is het belangrijk om je bedrijf te kennen in de breedte en de diepte. Daarom nemen we de tijd om volgende stappen te doorlopen:

STAP 1 │ MATCH

Na een telefoontje of mailtje zitten we graag even samen om je wensen en verwachtingen af te toetsen. Kom je langs in onze Officenter-uitvalsbasis in Leuven? Billycom stipt alvast een datum in de agenda aan en zet de koffie al klaar. Heb je weinig tijd? Geen probleem. We stemmen even telefonisch af.

STAP 2 │ DENK

Het Billycom-team stretcht je ideeën en brainstormt over je vraag. We werken een aanbod uit op maat van je bedrijf en je budget. Je ontvangt een duidelijke all-in prijsofferte voor copywriting of SEO copywriting. Groen licht? Fantastisch, dan organiseren we een 'interview' waarin wij luisteren, exploreren, activeren, inspireren en natuurlijk… de juiste vragen stellen.

STAP 3 │ COPY

Met alle informatie nog fris in ons hoofd, infiltreren we in de mindset van je bedrijf en je doelgroep: voor wie schrijven we, waarover schrijven we en wat willen we bereiken? We starten een grondige research en schrijven met veel goesting frisse en Google-vriendelijke teksten die je lezers overtuigen. Binnen de afgesproken termijn leveren we sterke teksten af.

STAP 4 │ RESPONS

Na oplevering van de teksten is alle feedback welkom. Bel ons, mail ons of geef eventuele aanpassingen en aanvullingen door via track changes want we schrijven tot het goed is, altijd.

STAP 5 │ FAN

Word jij ook een meer dan tevreden Billycom-fan? Daar streven we naar! Bekijk hier alvast enkele testimonials en referenties van Billycom-fans. 

WE TELL YOUR STORY. WE BOOST YOUR STORY. WE SHARE YOUR STORY.
Billy@Work

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x