Billy Babbel 3.0 | Mijn eerste keer...

Billy Babbel 3.0 | Mijn eerste keer...

Mijn eerste keer…

Sinds oktober 2016 draait mijn wereld anders. Mijn eerste grote-mensen-baan. Of ik ooit gedacht had om voor een tof communicatiebureau te werken? Bijlange niet. Ik neem je even mee terug naar hoe het allemaal begon, maar niet te lang want vooruit kijken is leuker. Ik had net de schoolbanken vaarwel gezegd wanneer ik Billycom toevallig (of niet) leerde kennen. Bijna ie-de-reen verklaarde me (natuurlijk geheel onterecht) een beetje gek, want wat ging ik doen met mijn kakelvers psychologie diploma?

Lekker eigenwijs duwde ik de resetknop in en startte ik mijn Billy-avontuur in Leuven. 

Waarom? Mijn buikgevoel vertelde me dat ik enkele seconden te lang moest nadenken over de vraag: wanneer heb ik voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Plus, wie zegt er nu ook neen tegen een geweldig nieuw avontuur en… Nespresso all you can drink. Toegegeven…wanneer de digitale buzzwoorden me om de oren vlogen tijdens mijn eerste opdrachten dacht ik: oh-oh, waar ben ik in godsnaam aan begonnen? Niet veel later werd ‘copywriting voor beginners’ mijn meest gegoogelde zoekvraag.

Gelukkig hoef ik niet alles te veranderen.

Van mijn prachtig Kempisch taaltje tot het water geven aan mijn laptop in plaats van aan onze orchidee (oeps): ik mag helemaal als mezelf en op mijn eigen tempo nieuwe dingen uitproberen en grenzen verleggen. Me vastbijten in enorm leuke projecten, de mindset van klanten ontleden, diepte-interviews afnemen van gedreven ondernemers, teksten schrijven tot ze zingen, graven in Google zoekwoorden of spreken voor een zaal straffe ondernemers (SOS help?!). Werken bij Billy, dat is zoals ons Lotte die thee drinkt in plaats van cappuccino. Verrassend!

Wanneer heb jij voor de laatste keer iets nieuw geprobeerd? Benieuwd!

Lieve Billy groetjes xxx

Billy Babbel 3.0 | Mijn eerste keer...

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x