Billy Fans

Onze persoonlijke, flexibele en professionele aanpak wordt geapprecieerd door onze klanten. Lees hier wat de fans van Billycom te zeggen hebben.

YOLINE HULENS | LEUVEN BEARS

"Het resultaat van één uurtje samenzitten met Billycom en vertellen over wat ik precies nodig had? Veel meer dan ik oorspronkelijk voor ogen had. Met Billycom samenwerken...dat is geen 1-punter, geen 2-punter, geen 3-punter, maar een gewonnen wedstrijd!"

KIM DERVAN | MAGICAL ENTERTAINMENT

"Petra deed research over de goochelwereld en vuurde zoals Harry Potter de ene vraag na de andere af tot ze begreep wat goochelen voor mij betekent. Ze bezorgde een eerste draft. Ik liet mijn goochelboeken links liggen en begon te lezen. Verbazingwekkend hoe de teksten perfect weerspiegelen wie ik ben."

KATRIEN ROMMENS | NOTICE THE DIFFERENCE

"Netjes hadden we dagen vrijgehouden om ons aan het schrijven te zetten. De vragen van klanten stroomden binnen: onze agenda’s vol. Toen viel er een godsgeschenk uit de hemel onder de vorm van Billycom, copywriters in hart en nieren die ons bij de hand namen, interviewden en aan het schrijven gingen. Wat waren we blij."

LUC THIENPONDT | STUDIEBUREAU PETROL

"Studiebureau Petrol levert diensten in de bouw zoals stabiliteitsstudies, rioleringskeuringen en veiligheidscoördinatie. Materie voor nerds, best boeiend maar weinig Rock ‘n Roll. Billycom schreef de website en maakte er iets swingends van. Billy’s, heel hard bedankt!"

CARLOS BUSSELEN | TRAVEL EXPERTS

"Een website schrijven, hoe begin je daar in godsnaam aan? Al enkele keren hoorde ik enthousiaste verhalen over jullie geïnspireerd schrijfwerk. Ik denk oprecht dat er voor het schrijven van teksten geen beter adres bestaat dan Billycom. Heel erg bedankt voor het mooie resultaat."

TOM COUSSEE | ISCS

"Je hoort wel eens van mensen die fantastisch goed zijn in wat ze doen.... awel Petra of Billy, jij bent er wel degelijk zo eentje! Bedankt voor het schitterende werk!"

JO DEFERM | WEBHERO

"Nog niet zo lang geleden viel je onze bureau binnen met een cake en de boodschap: “Hallo, ik ben de nieuwe buurvrouw”. Ondertussen is onze samenwerking uitgegroeid tot echt teamwork. De laatste maanden hebben we samen toffe projecten opgeleverd. Bedankt voor deze super samenwerking."

MYRIAM LAPORTE | ALTHEA EXCLUSIVE

"Petra heeft een krachtige pen en kan zeer goed neerschrijven wat ze waargenomen heeft. Mijn website heeft een nieuwe slagzin en aangepaste teksten die vlot en to the point zijn. Ook de perstekst die ze geschreven heeft, heeft indruk gemaakt."

ANNEMIE BERT | HACCP-COACH

“Billycom heeft mijn bedrijf een vliegende start gegeven en een professionele uitstraling. Van een website tot naamkaartjes, van een social media strategie tot praktische tips & tricks om mijn netwerk en klantenbestand op te bouwen.”

LINDA SCHEURS | INSIDE-O

"Petra verstaat de kunst om te luisteren, zich in te leven, kritische vragen te stellen en mee te denken zodat een ruw idee stilletjes aan omgezet wordt in een concreet concept."

JAN CAEYERS | LE CONCERT OLYMPIQUE

"Ik heb Petra leren kennen en waarderen als een talentrijke, professionele en gedreven persoonlijkheid die qua PR & communicatie een belangrijke rol speelt binnen ons Beethovenorkest."

MATTHIAS AERTS | SOUNDS GOOD

"Een subsidiedossier schrijven: een paar vragen beantwoorden, dat was alles wat hiervoor nodig was. Toch kreeg ik niet meer dan 2 deftige zinnen op papier. Dan maar even Billy bellen. Een week later was de eerste versie klaar. Gisteren kregen we het fantastische nieuws dat ons dossier goedgekeurd is."

KOEN JOOSEN | SPORTPRAKTIJK

"Billycom heeft de Sportpraktijk op professionele wijze begeleid voor de inhoudelijke vormgeving en branding van de nieuwe website en nieuwsbrief. Op een coachende manier wist Petra ons te helpen om onze activiteiten op een verfrissende manier te verwoorden. Gewoonweg top!"

PETER DE VOGHT | AXITECT

“Billycom zette haar pen scherp voor verschillende copywriting opdrachten waaronder onze eigen Axitect website, folders en mailings voor onze klant Zespri, en B2B persdossiers en mailings voor KidiX, een gloednieuwe beurs in Brussels Expo.”

INGRID VANDENBERGE | TUINAANLEG VRANCKEN

"Billycom heeft onze zaak ‘geschreven’ zoals wij ze runnen: met veel passie en vakkennis! Samen met jullie ontstonden de teksten die we nodig hadden. We zijn enorm dankbaar voor het fantastische werk dat jullie hier geleverd hebben."

MATHIAS VANHOVE | DE HOFMAKER

"Als kersverse starter had De Hofmaker nood aan een volledige bedrijfsidentiteit; een logo, een website, flyers en een inhoudelijk sterk verhaal. Billycom was de ideale partner om dit snel, efficiënt en binnen budget te realiseren."

NELE GRIETEN | SUMITOMO GENK - SBHPP

"Sumitomo Genk heeft in 2015 ingezet op interne communicatie en daar heeft Billycom een cruciale rol in gespeeld. De uitdaging was om een interne nieuwsbrief op poten te zetten zowel online voor onze bedienden, als offline voor onze arbeiders."

MARINA STEEGMANS | SERENDIPITY4YOU

"Billycom vult de verwachtingen ruimschoots in: goede, vlotte, inspirerende en catchy teksten, op maat van de onderneming geschreven. Vlot schrijven is een talent, mensen accuraat voorstellen is dat ook. Billycom doet beide!"

Start to work with Billycom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x