LINDA SCHEURS | INSIDE-O

LINDA SCHEURS | INSIDE-O

Vorig jaar besliste ik om als organisatie coach van start te gaan. Als starter weet je wel dat je een professionele website met duidelijke boodschappen nodig hebt, maar hoe begin je er aan? In Petra vond ik iemand die zich volledig in mijn verhaal kon inleven en met een vlotte pen kon neerschrijven wat ik op de markt wil brengen.  

Petra verstaat de kunst om te luisteren, zich in te leven, kritische vragen te stellen en mee te denken zodat een ruw idee stilletjes aan omgezet wordt in een concreet concept. Ze gaat volledig mee in het proces om alles helder te krijgen, structuur te geven en op een boeiende manier naar buiten te brengen. Ze schrijft en herschrijft de teksten tot ze volledig goed zitten.

Naast haar fantastisch inlevingsvermogen en unieke schrijftalent kenmerkt Petra zich door haar  professionele aanpak. Duidelijke afspraken, commitment, engagement, to the point conversaties en snelle opleveringen maakten de samenwerking tof, efficiĆ«nt zakelijk en tegelijkertijd zeer aangenaam.

Ik vond in Petra een professionele, enthousiaste en betrokken partner die zich volledig inzette om mij te ondersteunen bij het opstarten van mijn zaak. Bedankt Billycom!

Linda Scheurs
www.inside-o.be

OPDRACHT BILLYCOM

Strategische brainstorm activiteiten en expertises Inside-O & SEO copywriting website

LINDA SCHEURS | INSIDE-O

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x