NELE GRIETEN | SUMITOMO GENK - SBHPP

NELE GRIETEN | SUMITOMO GENK - SBHPP

Sumitomo Genk heeft in 2015 ingezet op interne communicatie en daar heeft Billycom een cruciale rol in gespeeld. De uitdaging was om een interne nieuwsbrief op poten te zetten zowel online voor onze bedienden, als offline voor onze arbeiders in onze productieomgeving. 

Petra heeft eerst geluisterd naar onze noden en wensen en op basis daarvan een inhoudelijke structuur uitgewerkt met een inhoudelijke mix van bedrijfsinformatie, cijfers, een agenda en persoonlijke verhalen van onze medewerkers. Ze werkte een online en offline template uit gebaseerd op onze corporate identity en gaf advies voor de technische set-up. 

Nadien is ze aan de slag gegaan met het HR-team om hen op te leiden hoe ze technisch en inhoudelijk de nieuwsbrief kunnen samenstellen. Het is fantastisch om te zien hoe Petra het HR-team op korte tijd efficiĆ«nt en professioneel heeft begeleid. Ze gaf ons het vertrouwen en de nodige inzichten die nodig zijn om onze tweemaandelijkse nieuwsbrief van de persen te laten rollen. 

Nele Grieten
HR Manager Sumitomo Genk, SBHPP Group

OPDRACHT BILLYCOM

Advies voor opzetten online & offline nieuwsbrief | Design template voor online & offline nieuwsbrief | Opleiding & coaching HR-team 


Billyfan_Sumitomo.jpg

NELE GRIETEN | SUMITOMO GENK - SBHPP

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x