PETER DE VOGHT | AXITECT

PETER DE VOGHT | AXITECT

"Het is heel aangenaam werken met Billycom. De briefings verlopen steeds professioneel en to the point. Petra zorgt ervoor dat de projecten en doelstellingen duidelijk zijn en besteedt veel aandacht aan de juiste ‘tone of voice’ voor elke klant.

Axitect heeft Billycom ingeschakeld voor onder meer de copywriting van onze eigen website www.axitect.be, een uitgebreide site die met veel creativiteit en punch geschreven is. Daarnaast schreef Billycom alle teksten (folders, mailings, website en sociale media) voor het internationaal scholenproject 'Fruit, een lekkere buit!’ voor onze klant Zespri. Tenslotte was Billycom een sparringpartner voor de opstart van Kidix, een gloednieuwe kids- en family expo in Brussels Expo.

Of het nu om marketing-, educatieve- of kidsgeralateerde teksten gaat... Billycom vertaalt je boodschap in een 'story' die vlot leest en impact heeft in de leefwereld van je doelgroep.
Dankjewel Petra!”

Peter De Voght
Manager Axitect

www.axitect.be

OPDRACHT BILLYCOM

SEO Copywriting website Axitect | Copywriting folders, mailings, persberichten, persdossiers voor klanten van Axitect (Zespri, KidiX, Fisa)


PETER DE VOGHT | AXITECT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x