Billybiza

Krijgen jij en je agenda terug wat ademruimte tijdens de zomermaanden? Fantastisch! Het ideale moment om je online communicatie op punt te zetten, zodat jij een voorsprong kan nemen voor je opnieuw het drukke najaar induikt. En we hebben goed nieuws...

Billycom sluit niet tijdens de zomer!

De Billy’s zijn niet van plan om 2 maanden in hun luie strandstoel te zitten, integendeel. Wij blijven op post en creëren ons eigen Billybiza in het Officenter. Een klein maar fijn schrijverseilandje vol positieve vibes en zonneschijn. Een bestemming met een waterval aan woorden en krachtige zinnen. Een plaats waar SEO zoekwoorden aan de palmbomen groeien. Een plek waar 5 copywriters elke dag het beste van zichzelf geven om jouw teksten neer te pennen. 

Waarmee kunnen de Billy’s jou helpen?

Deze zomer schrijven we knallende websiteteksten, die bovendien ook nog eens hoog scoren in Google. Wil je de likes binnenrijven op Facebook of Instagram? Een sterk en compleet contentplan will do the trick! Of we bereiden enkele inspirerende blogs voor, die je na de vakantie op de wereld kan loslaten. Onze copywriters zijn helemaal klaar om de juiste voorzet te geven, zodat jij het najaar stevig kan aftrappen! Hoe doen we dat? Met 2 knallende zomerpromo's. 

 

ZOMERPROMO 1 | Website + Basic copy | € 990

   

Deze zomer slaan Billycom en Webhero de handen in elkaar om een uitzonderlijk promopakket aan te bieden. Voor een zacht prijsje krijg je een professionele website én wervende copy. Door onze krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat jij kan uitpakken met een overtuigend online visitekaartje.

  

Interesse? Hurry up, het aanbod is enkel geldig van 01/07 tot en met 31/07!

 


 

ZOMERPROMO 2 | 25 uur copywriting + 5 uur gratis | € 2000

   

Ken je onze Copy Credits al? Met dit abonnement reserveer je 25 uur copywriting geldig voor een heel jaar. En als jij een pakketje koopt tijdens de maand juli, doen we er nog eens 5 uur extra bovenop! Je kan ons inzetten voor het schrijven van landingspagina's, blogs, nieuwsbrieven, testimonials, social media posts, vacatures...

    

Iets voor jou? Wij zijn helemaal klaar om jouw bedrijf sterker in de markt te zetten!

 

Zin om samen met ons aan de slag te gaan tijdens de zomermaanden? Boek je ticket naar het Billybiza eiland! Wij helpen je graag om de basis te leggen voor een ijzersterk najaar.

Ontdek onze zomerpromo's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x