Communicatie formules

Op zoek naar een copywriter of tekstschrijver om je website of e-book te schrijven? Wil je regelmatig blogs en nieuwsbrieven versturen of social media posts publiceren? Een strategische copypartner gezocht voor inboundmarketing of employer branding?

Fantastisch! Billycom werkt op maat van elke klant en creëerde drie frisse formules die je vlotjes gidsen naar die ene killertekst of dat strategisch partnership. 

1 | CATCH > EENMALIGE COMMUNICATIE OPDRACHT

Een vacature, brochure, e-book of website laten schrijven? Een SEO-optimalisatie van je webcopy of een social video laten maken? Copycatch is dé perfecte match voor je eenmalige opdracht. 

Billycom luistert naar je vraag en bezorgt je een transparante, fixed price offerte. Bij groen licht garanderen we je een snelle lancering én uitvoering van je project. Een kleine schrijfopdracht? Wij organiseren graag een briefing via telefoon of videocall. Een e-book of website laten schrijven? Dan schuiven we graag aan tafel voor een grondige intake. Geen betere manier om elkaar te leren kennen en jouw business te versterken met een tekst op maat. Enkele dagen later ontvang je onze strakke teksten in je mailbox. Hyperefficiënt! 2 | CREDITS > 24 UUR CONTENTCREDITS

Regelmatig blogs, nieuwsbrieven of mailings laten schrijven? Een socialmediaplan opstellen? Contentcredits zijn goed voor 24 uren die je precies inzet wanneer en waarvoor het jou uitkomt. 

Een briefing op mail, een virtuele meeting via Zoom, even telefoneren, … en de copywriters van Billycom schieten in actie! We houden onze uren en minuten die we voor je schrijven netjes bij en bezorgen je geregeld de status van je uren. Een must voor kleine en grote ondernemingen die hun communicatie willen professionaliseren. Doordat je werkt met een vaste copywriter - in lijn met je expertise - kennen we jouw business door en door. Bovendien wordt de tone of voice van je communicatie bewaakt en eenduidig toegepast.3 | CONTRACT > PARTNERSHIP

Samenwerken op maandelijkse basis? Graag! Wij zetten al onze knowhow in om jouw bedrijf sterker in de markt te zetten met doorgedreven contentmarketing en een uitgekiende videostrategie. 

Een contract is de ultieme connectie met Billycom waarbij we jouw marketing & communicatie deels of volledig overnemen. Van een contentmarketingplan tot SEO copywriting om hoger te scoren in Google. Van het schrijven van blogs en nieuwsbrieven tot het shooten van video's. We scannen het volle communicatieplaatje intern en extern, online en offline. De ideale formule als je je wil omringen met gedreven professionals. Belangrijk: voor elke sector reserveren wij slechts één spot. Op die manier blijft de exclusiviteit van je business verzekerd.


Partner voor je communicatie gezocht? Samenwerken met een copywriter? Spannend! Copywritingbureau Billycom maakt het je makkelijk en werkt met 3 formules: copycatch, copycredits en copycontract.

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x