Business copy

Is de rode draad in je bedrijfscommunicatie een beetje of helemaal zoek? Ben je als ambitieuze kmo op zoek naar de juiste tone of voice in je communicatie? Een partner gezocht om je business copy op punt te zetten?

Een totaalaanpak voor je bedrijfscommunicatie?

Wacht. Stop. Billycom is een copywritingbureau dat eerst luistert, meedenkt en dan pas in actie komt. Voor iedere klant trekken we 2 uur uit waarin je business hét gespreksonderwerp aan tafel is. Wij stellen vragen, noteren en zorgen dat we geen enkel detail over het hoofd zien. We zetten met kennis en expertise in op een geïntegreerd communicatieplan waarin we eenzelfde visie uitdragen, van presentatie tot folder, van e-book tot flyer en van offertes tot een mooie website.

Business copy die online en offline scoort

De ervaren copywriters van Billycom zetten graag hun tanden in je interne en externe communicatie. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Leuven begeleiden we de bedrijfscommunicatie van bedrijven in Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg, Mechelen en Antwerpen. Ben je een vliegende starter of een ambitieuze kmo? Wij schrijven je onderneming op een professionele manier neer in online en offline communicatiedragers in een taal die je doelpubliek aanspreekt.

Business copy waarvoor je Billycom zeker mag bellen:

 • Bedrijfscommunicatie van A tot Z verzorgen
 • Doorlichting van je brand en profiel
 • Nieuwe visie en missie bedrijf schrijven
 • Elevator pitch schrijven voor online of offline gebruik
 • Teksten schrijven om meer klanten aan te trekken
 • Scherp stellen van je visie en communicatiestrategie
 • Offline copywriting: flyer, folder, persbericht, magazine, salesmap...
 • Online copywriting: website, blogs, nieuws, social media, presentatie, e-book...
 • Subsidiedossiers en aanbestedingsdossiers

Op zoek naar een partner die je bedrijfscommunicatie versterkt? Welkom bij Billycom, waar we business copy schrijven die echt past bij je onderneming. 

BILLY MAGAZINE
 
Bij Billycom buigen we ons ook met plezier over onze eigen bedrijfscommunicatie. Wist je dat ons copywritingbureau haar eigen bedrijfsmagazine heeft? Het BILLY MAGAZINE is een digitale uitgave voor ondernemers boordevol tips, tricks, bullets en hashtags.

Ontdek hier de allereerste editie >> 

Business copyOnze copywritingformules

* CATCH *

Een SEO-copywriter gezocht voor een website, webshop, magazine of e-book te laten schrijven? Socialmediacampagne of video's nodig? Snelle opstart en oplevering gegarandeerd.

Catch us if you can!

* CREDITS *

Regelmatig blogs, nieuwsbrieven, cases, social media posts of video's nodig? Onze content creators staan voor je klaar. Reserveer credits die je 365 dagen flexibel inzet.

Your stairway to professional content!

* CONTRACT *

Samenwerken op maandelijkse basis? Graag! Als compagnon de route begeleiden we je eerst strategisch om nadien alle registers van onze contentstudio open te trekken.

Your golden ticket to content kingdom!

Nieuwsgierig naar meer? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Business copy
 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
Business copy

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x