Content marketing

Je onderneming naar buiten brengen met authentieke en inspirerende communicatie? Een bedrijfsmagazine, mailings of blogposts laten maken? Strategische contentstudio Billycom uit Leuven is gespecialiseerd in copywriting, visual storytelling en social media. Onze contentmarketeers versterken je online en offline communicatie, zodat jij moeiteloos nieuwe klanten, partners of medewerkers aantrekt. Sounds like a plan? Start to work with Billycom!

Wat is content marketing?

Content is heel eenvoudig de verzameling van teksten, afbeeldingen, video's en infografieken die je online en offline publiceert. Het doel van content marketing is om met krachtige en waardevolle content je prospecten te inspireren om ze zo dichter bij je bedrijf, diensten of producten te brengen. Billycom is een ervaren contentstudio die eerst strategisch mee nadenkt om nadien alle content lekker in eigen huis te maken. Wij helpen je afscheid nemen van klassieke push-marketing en steken onze schouders onder je allround pull-strategie. 

Maak kennis met 7 enthousiaste contentmarketeers, elk met een eigen specialisatie. SEO-copywriters, social media experts, projectmanagers, Google-specialisten, video creatives en senior contentmarketeers stropen de mouwen op om jouw business te boosten. Een team met een verrassend goede mix van expertises en competenties. Een DNA met een content state of mind.

Wij creëren geen content, maar creëren je verhaal...

Onze expertise is ruim, onze kennis is verregaand. En die zetten wij graag in voor een complete content make-over op maat van jouw onderneming. Hoe gaan we te werk? We starten slim, denken strategisch en komen helemaal op kruissnelheid in onze contentstudio. Wij denken digitaal, maar wij maken al onze content lekker artisanaal in eigen huis: blogs, mailings, SEO-landingspagina’s, e-books, whitepapers, social media posts, video’s, tutorials, webinars, advertisingcampagnes, … You name it, we create it!  

We maken een contentplan op maat en stemmen dit netjes af op de customer journey van jouw ideale klanten. Van prospect tot promotor. Zo creëren we een sterk online imago en word je dé referentie in de markt. Klaar voor actie? Post je project of pitch je content marketing vraag vrijblijvend via het formulier op deze webpagina.

Hoe kan Billycom je helpen met je content marketing?

  • ATTRACT | Nieuwe klanten detecteren en aantrekken met blogs, video's, cases, landing pages, social media campaigns, mailcampagnes, e-books ...
  • CONVERT | Communicatieflow optimaliseren om klanten te overtuigen met een sterke bedrijfspitch, gepersonaliseerde mailings, webpagina's, ...

  • CLOSE | Welke klanten reageren op welke triggers? Met een tone of voice, offertes op maat, activitatiecampagnes, ...

  • MANAGE | Wat is de extra value voor bestaande klanten? Met testimonials, cases, interviews, nieuwsbrieven, kerstkaarten, eventcommunicatie, ...

TIP | Billycom kan je onderneming ondersteunen met authentieke content voor je online customer journey. Maar evengoed staan we jouw bedrijf bij met offline content zoals magazines, flyers, folders en advertenties. Geproefd van content marketing en smaakt het naar meer? Wij professionaliseren graag je hele communicatieflow, van start tot stop!

Billycom ondersteunt je met authentieke content marketing, zowel online als offline.

Onze content marketing cases

Niemand die je een beter beeld kan geven van onze content marketing dan onze klanten. Billycom bedient een ruime waaier aan klanten. Werving- en selectiebureaus, IT-bedrijven, digital agencies, sportpraktijken, ... Wij zijn graag de vaste partner voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in Vlaanderen die willen inzetten op content marketing.

Nieuwsgierig naar meer? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Content marketing
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Content marketing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x