Contentmarketing

­Je communicatie strategisch inzetten om nieuwe klanten, partners of medewerkers aan te trekken? Een bedrijfsmagazine, nieuwsbrieven of testimonials laten maken? Lucky you! Billycom is een contentstudio in Leuven gespecialiseerd in copywriting, storytelling, videomarketing en social media. De 7 contentmarketeers van Billycom versterken je online en offline communicatie en zetten je bedrijf sterker in de markt. 3, 2, 1... Start to work with Billycom!

Wat is contentmarketing?

Content is heel eenvoudig de verzameling van teksten, afbeeldingen, video's en infografieken die je online en offline publiceert. Het doel van contentmarketing is om met krachtige en waardevolle content je prospecten te inspireren om ze zo dichter bij je bedrijf, diensten of producten te brengen. Billycom is een ervaren contentstudio die eerst strategisch mee nadenkt om nadien alle content lekker in eigen huis te maken. Wij helpen je afscheid nemen van klassieke push-marketing en steken onze schouders onder je allround pull-strategie. 

Billycom telt maar liefst 7 contentmarketeers, met een eigen specialisatie. SEO-copywriters, social media experts, projectmanagers, Google-specialisten, video creatives en senior contentmarketeers stropen de mouwen op om jouw business te boosten. Een team met een verrassend goede mix van expertises en competenties. Een DNA met een content state of mind.

Wij creëren geen content, maar creëren je verhaal...

Billycom heeft de expertise en ervaring in huis om een totale contentmarketing make-over op poten te zetten. 100% gepersonaliseerd voor jouw bedrijf! Als compagnon de route begeleiden we je eerst strategisch om nadien alle registers open te trekken in onze contentstudio. Wij denken digitaal, maar wij maken al onze content lekker artisanaal in eigen huis: blogs, mailings, SEO-landingspagina’s, e-books, whitepapers, social media posts, video’s, tutorials, webinars, advertisingcampagnes, … We hebben er nu al zin in! 

We maken een contentplan op maat en stemmen dit netjes af op de customer journey van jouw ideale klanten. Van prospect tot promotor. Zo creëren we een sterk online imago en word je dé referentie in de markt. Ready to create some buzz? Post je project of pitch je contentmarketingvraag vrijblijvend via het formulier op deze webpagina.

Authentieke contentmarketing en een tiptop customer journey? Hiervoor mag je Billycom bellen:

  • ATTRACT | Nieuwe klanten detecteren en aantrekken met blogs, video's, cases, landing pages, social media campaigns, mailcampagnes, e-books ...
  • CONVERT | Communicatieflow optimaliseren om klanten te overtuigen met een sterke bedrijfspitch, gepersonaliseerde mailings, webpagina's, ...

  • CLOSE | Welke klanten reageren op welke triggers? Met een tone of voice, offertes op maat, activitatiecampagnes, ...

  • MANAGE | Wat is de extra value voor bestaande klanten? Met testimonials, cases, interviews, nieuwsbrieven, kerstkaarten, eventcommunicatie, ...

TIP | Billycom kan je onderneming ondersteunen met authentieke content voor je online customer journey maar kan je bedrijf ook bijstaan met offline content zoals magazines, flyers, folders en advertenties. Geproefd van contentmarketing en smaakt het naar meer? Wij professionaliseren graag je hele communicatieflow, van start tot stop!

ContentmarketingOnze contentmarketingcases

Niemand die je een beter beeld kan geven van onze contentmarketing dan onze klanten. Billycom bedient een ruime waaier aan klanten. Werving- en selectiebureaus, IT-bedrijven, digital agencies, sportpraktijken, ... Wij zijn graag de vaste partner voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in Vlaanderen die willen investeren in contentmarketing.

Nieuwsgierig naar meer? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Contentmarketing
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Contentmarketing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x