Copywriting

­Kan je fantastisch vertellen over je bedrijf of product, maar krijg je het niet op papier? Op zoek naar inspiratie om nieuwe klanten te informeren, inspireren of activeren? Lucky you! Copywriting- en contentstudio Billycom is gespecialiseerd in het schrijven van wervende teksten. Kennismaken met onze spitsvondige slogans, treffende titels en verrassende teksten? De 7 copywriters van Billycom schrijven heldere copy en zetten je bedrijf sterker in de markt. 3, 2, 1... Start to work with Billycom!

Wat is copywriting?

Copywriting is je lezer boeien en overtuigen met onweerstaanbare teksten. Copywriting is een vak apart. Copywriting is fun. En copywriting is overal. Ben je op zoek naar knapperige teksten die op tijd geleverd worden? Dubbelcheck!

Billycom is een ervaren team dat overloopt van goesting en energie om voor jou te schrijven. Maar liefst 7 copywriters, met ieder hun eigen expertisedomein, verdiepen zich met veel plezier in jouw bedrijf en schrijven met een passende tone of voice.

Wij verzinnen geen teksten, maar vertellen je verhaal...

Als copywritingbureau zorgen we er niet alleen voor dat je bezoekers, maar ook Google onze teksten leuk vindt. Hiervoor hebben we wel even je hulp nodig voor een grondige briefing. We schuiven samen aan tafel zodat je kan vertellen wie je ideale klanten zijn en wat ze zoeken. Onze SEO-expert maakt een analyse van de meest interessante zoekwoorden en gaat er meteen mee aan de slag om ze strategisch te verwerken in de teksten.  

Een killer blog, een sterke tekst voor je website, een opvallende social media post, een persbericht of een up-to-date nieuwsitem? Inzetten op een magazine, een flyer of een brochure? Post je project of pitch je copyvraag vrijblijvend via het formulier op deze webpagina. Jij vertelt, Billycom schrijft.

Copywriting die informeert én inspireert? Hiervoor mag je Billycom bellen:

 • SEO & website copy: websiteteksten, landing pages, ... met de juiste zoekwoorden op de juiste plaats
 • Social media copy: originele posts, een allround contentplan
 • Video copy: videoconcept, videoscenario
 • Business copy: missie en visie, pitch, bedrijfspresentatie, salesmap
 • Magazine copy: magazinethema's bepalen, interviews afnemen, copywriting, eindredactie
 • Legal copy: copywriting van juridische websites, schrijven van juridische bijdragen en blogs
 • Recruitment copy: vlotte vacatures, bijpassende posts, employer branding
 • Lifestyle copy: opleidingsfolders, vastgoedbrochures, uitnodigingen, event reports 
 • Creative copy: slogans, baselines, copy voor reclamecampagnes en advertenties

Onze copywritingcases

Niemand die je een beter beeld kan geven van onze copywriting dan onze klanten. Billycom bedient een ruime waaier aan klanten. Werving- en selectiebureaus, IT-bedrijven, verzekeringskantoren, digital agencies, sportpraktijken, coaches, ... Wij zijn graag de vaste partner voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in Vlaanderen voor zakelijke en creatieve copywriting.

CopywritingOnze copywritingformules

* CATCH *

Een SEO-copywriter gezocht voor een website, webshop, magazine of e-book te laten schrijven? Socialmediacampagne of video's nodig? Snelle opstart en oplevering gegarandeerd.

Catch us if you can!

* CREDITS *

Regelmatig blogs, nieuwsbrieven, cases, social media posts of video's nodig? Onze content creators staan voor je klaar. Reserveer credits die je 365 dagen flexibel inzet.

Your stairway to professional content!

* CONTRACT *

Samenwerken op maandelijkse basis? Graag! Als compagnon de route begeleiden we je eerst strategisch om nadien alle registers van onze contentstudio open te trekken.

Your golden ticket to content kingdom!

Nieuwsgierig naar meer? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Copywriting
 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
Copywriting

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x