Inboundmarketing

Droomklanten bereiken met overtuigende content en een onderbouwde marketingstrategie? Investeren in inboundmarketing, is investeren in de toekomst! Billycom werkt met plezier en precisie jouw contentstrategie uit. Ons doel is om kwalitatieve leads in jouw salesfunnel te trekken. Om prospects te converteren naar klanten. Geen push-marketing, wel een pull-strategie. Benieuwd? 3, 2, 1, ... Start to work with Billycom!

Wat is inboundmarketing?

Via inboundmarketing communiceer je heel gericht met je nieuwe potentiële klanten. Niet door schreeuwerige reclamecampagnes de wereld in te sturen, wel door in te spelen op hun specifieke vragen en behoeften. Hoe? Door waardevolle content aan te bieden zoals blogs, white papers, video's en gepersonaliseerde mailings bouw je langzaam het vertrouwen op. Het geheim van inboundmarketing is waarde creëren en kennis delen. Kortom, jij zet jezelf als expert in de markt. 

Billycom is een gedreven team met maar liefst 7 inboundmarketeers. SEO-copywriters, social media experts, projectmanagers, Google-specialisten, video creatives en senior contentmarketeers stropen de mouwen op om jouw business te boosten. Een team met een verrassend goede mix van expertises en competenties. Een DNA met een content state of mind.

Inboundmarketing met impact!

Billycom heeft de ervaring in huis om een totale inboundmarketing make-over op poten te zetten. 100% gepersonaliseerd voor jouw bedrijf! Als compagnon de route begeleiden we je eerst strategisch om nadien alle registers open te trekken in onze contentstudio. Wij denken digitaal, maar wij maken al onze content lekker artisanaal in eigen huis: blogs, mailings, SEO-landingspagina’s, e-books, whitepapers, socialmediaposts, video’s, tutorials, webinars, advertisingcampagnes, … We hebben er nu al zin in! 

We maken een contentplan op maat en stemmen dit netjes af op de customer journey van jouw ideale klanten. Van prospect tot promotor. Zo creëren we een sterk online imago en word je dé referentie in de markt. Ready to create some buzz? Post je project of pitch je inboundmarketingvraag vrijblijvend via het formulier op deze webpagina.

Inboundmarketing waarmee je gevonden wordt? Hiervoor mag je Billycom bellen:

  • Optimalisatie van de volledige customer journey: attract, convert, close en manage.
  • Nieuwe prospecten online aantrekken met blogs, video's, cases, landing pages, SEO-optimalisatie, social media campagne, ...
  • Communicatieflow optimaliseren om nieuwe leads te overtuigen met een sterke bedrijfspitch, gepersonaliseerde mailings, specifieke webpagina's, ...

  • Inspelen op de triggers van videokijkers, websitebezoekers en social media volgers met een juiste tone of voice, offertes op maat, activatiecampagnes, ...

  • Extra value bieden aan bestaande klanten met e-books, cases, testimonials, interviews, nieuwsbrieven, kerstkaarten, eventcommunicatie, ...

TIP | Billycom kan je onderneming ondersteunen met authentieke content voor je online customer journey maar kan je bedrijf ook bijstaan met offline content zoals magazines, flyers, folders en advertenties. Geproefd van inboundmarketing en smaakt het naar meer? Wij professionaliseren graag je hele communicatieflow, van start tot stop!

InboundmarketingOnze inboundmarketingcases

Niemand die je een beter beeld kan geven van onze inboundmarketing dan onze klanten. Billycom bedient een ruime waaier aan klanten. Werving- en selectiebureaus, IT-bedrijven, digital agencies, sportpraktijken, ... Wij zijn graag de vaste partner voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in Vlaanderen die willen inzetten op inboundmarketing.

Nieuwsgierig naar meer? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Inboundmarketing
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Inboundmarketing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x