Legal copywriter

Wil je juridische teksten op een heldere manier vertalen naar je doelpubliek? Als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder op zoek naar een legal copywriter? Correcte SEO-teksten schrijven voor de website van je kantoor, die juridisch-technisch op punt staan?

Een legal copywriter gezocht? 

Juridische teksten zijn vaak een aaneenschakeling van specifiek woordgebruik, verouderde termen en moeilijke zinsconstructies. Niet evident om complexe onderwerpen om te zetten naar sterke, begrijpelijke content! Slim connecteren in een kluwen van juridisch vakjargon? Welkom bij Billycom en haar juridische copywriting. Wij beschikken over de nodige inhouse expertise om jouw juridische boodschap helder over te brengen.

Juridische copywriting op maat van je cliënteel

Billycom combineert de juiste communicatie skills en SEO-technieken met een uitstekende juridische expertise. Of het nu gaat om strafrecht, arbeidsrecht, fiscaal recht of familierecht,… Wij schrijven duidelijke juridische teksten, artikels, websites en blogs met een hoge precisiegraad. Zo bereik je niet alleen een breder publiek, maar ben je ook zeker dat elk juridisch thema tot in de kleinste term correct omschreven wordt. Win-win!

Onze legal copywriter mag je contacteren voor:

  • Copywriting van juridische websites, volgens de regels van SEO-websiteoptimalisatie
  • Juridische bijdragen herschrijven naar vlotte, begrijpelijke teksten
  • Juridische blog voor een sterke connectie met je cliënten
  • Commerciële, zakelijke of informatieve juridische documenten
  • Juridische artikels die je lezers inspireren, informeren of activeren

Je advocatenkantoor, notariaat of juridisch adviesbureau naar een hoger niveau tillen? Een beroep doen op een copywritingbureau met juridische kennis? Billycom is dé partner voor al je legal copywriting. Inzichtelijk, wervend én correct. Daar kan je op rekenen!  

Legal copywriterOnze copywritingformules

* CATCH *

Een legal copywriter gezocht voor een website, webshop, magazine of e-book te laten schrijven? Socialmediacampagne of video's nodig? Snelle opstart en oplevering gegarandeerd.

Catch us if you can!

* CREDITS *

Regelmatig blogs, nieuwsbrieven, cases, social media posts of video's nodig? Onze legal copywriter staat voor je klaar. Reserveer credits die je 365 dagen flexibel inzet.

Your stairway to professional content!

* CONTRACT *

Samenwerken op maandelijkse basis? Graag! Als compagnon de route begeleiden we je eerst strategisch om nadien alle registers van onze contentstudio open te trekken.

Your golden ticket to content kingdom!

Nieuwsgierig naar meer? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Legal copywriter
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Legal copywriter

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x