SEO-copywriting

Wil je professionele webteksten laten schrijven die connectie maken met je lezers? Wil je hoger scoren in Google met je website en je bedrijf een online boost geven? Op zoek naar een SEO-specialist voor een fikse SEO-optimalisatie van je website? Lucky you! Copywriting- en contentstudio Billycom is specialist in SEO-copywriting, oftewel straffe online copy met de juiste Google-zoekwoorden. We schrijven heldere websiteteksten, blogs en nieuwsartikels en zetten je bedrijf sterker in de markt. 3, 2, 1... Start to work with Billycom!

Wat is SEO-copywriting?

Met SEO-copywriting besteden onze copywriters veel aandacht aan de vindbaarheid van je website in zoekmachines. We zetten slim in op Google-vriendelijke zoekwoorden: de juiste keywords in de juiste dosis en de juiste zoekwoorden op de juiste plaats in de teksten. Wij zetten alles op alles met authentieke en overtuigende teksten zodat we nieuwe prospects aantrekken en klanten activeren.

SEO-copywriting gezocht? Billycom is een ervaren team dat overloopt van goesting en energie om voor jou te schrijven. Maar liefst 7 SEO-copywriters, met ieder hun eigen expertisedomein, verdiepen zich met veel plezier in jouw bedrijf en schrijven met een passende tone of voice.

SEO-webteksten die werken

Wacht. Stop. SEO-copywriting is voor Billycom zoveel meer dan een podiumplaats in de Google ranking. Wij scannen je bedrijfs-DNA, luisteren, denken mee na, stretchen de ideeën en inspireren. We gaan op zoek naar je kernverhaal en kijken door de bril van je klanten: wie is je doelpubliek en hoe zoeken ze naar je dienst, expertise of product? Met de juiste SEO-technieken schrijven we voor JOUW lezers.

Blogs die precies de vragen van je (nieuwe) klanten beantwoorden? Landingspagina's over jouw expertise én jouw werkgebied? Zoek je een copywritingbureau? Post je project of pitch je copyvraag vrijblijvend via het formulier op deze webpagina. Billycom versterkt je graag in Google.

SEO-copywriting met effect? Hiervoor mag je Billycom bellen:

  • SEO-analyse op keywords en online vindbaarheid
  • Copywriting website volgens de regels van de SEO-kunst
  • Je online verhaal scherpstellen met de juiste zoekwoorden
  • SEO-copywriting in een vlotte schrijfstijl die connectie maakt met je klanten én Google
  • Hoog scoren in Google met SEO-optimalisatie van je website
  • SEO verhogen dankzij landingspagina’s met de juiste zoekwoorden en meta descriptions
  • Blogs en nieuwsartikels rond zoekwoorden die aansluiten bij je expertises

Onze copywritingcases

Niemand die je een beter beeld kan geven van onze copywriting dan onze klanten. Billycom bedient een ruime waaier aan klanten. Werving- en selectiebureaus, IT-bedrijven, verzekeringskantoren, digital agencies, sportpraktijken, ... Wij zijn graag de vaste partner voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in Vlaanderen voor zakelijke en creatieve SEO-copywriting.

SEO-copywritingOnze copywritingformules

* CATCH *

Een SEO-copywriter gezocht voor een website, webshop, magazine of e-book te laten schrijven? Socialmediacampagne of video's nodig? Snelle opstart en oplevering gegarandeerd.

Catch us if you can!

* CREDITS *

Regelmatig blogs, nieuwsbrieven, cases, social media posts of video's nodig? Onze content creators staan voor je klaar. Reserveer credits die je 365 dagen flexibel inzet.

Your stairway to professional content!

* CONTRACT *

Samenwerken op maandelijkse basis? Graag! Als compagnon de route begeleiden we je eerst strategisch om nadien alle registers van onze contentstudio open te trekken.

Your golden ticket to content kingdom!

Nieuwsgierig naar meer? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

SEO-copywriting
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
SEO-copywriting

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x