Videostudio

­Kan je fantastisch vertellen over je bedrijf of product, maar vind je geen mooie opnamelocatie voor je nieuwe video? Ben je op zoek naar visuele inspiratie om nieuwe klanten te informeren, inspireren of activeren? 

Lucky you! Content- en videostudio Billycom is gespecialiseerd in het bedenken, opnemen en monteren van bedrijfsfilms, webinars en social media video's. Kennismaken met onze content state of mind? Gebruikmaken van onze splinternieuwe Billy-studio inclusief straf videoteam? 3, 2, 1... Start to work with Billycom!

Wat is video marketing?

Op social media worden video's gemiddeld genomen 1200% meer gedeeld dan tekstuele posts. Pretty crazy, toch? Vandaar dat we bij Billycom hoog inzetten op videocampagnes. Losse video’s zonder plan zijn niet onze stijl. We kijken altijd naar de bigger picture en gebruiken je communicatiestrategie als leidraad. Zo zijn je bedrijfsvideo’s rechtstreeks inzetbaar voor marketingcampagnes zoals social ads.

Billycom is een ervaren team dat overloopt van goesting en energie om voor jou te brainstormen, creëren en connecteren. Maar liefst 7 contentmarketeers, met ieder hun eigen expertisedomein, verdiepen zich met veel plezier in jouw bedrijf, jouw targets en jouw doelgroep. Het resultaat is een passend en pixelscherp visueel visitekaartje.

Videostudio of opnamelocatie voor bedrijfsfilm, reclamespot of social video? Shoot met een professioneel videomaker in de Billy-studio in Heverlee (Leuven).Wij nemen geen video's op, maar visualiseren je verhaal...

De Billy-studio in Heverlee (Leuven) knettert en knispert. Cosy corners, professioneel bureaumateriaal, handige flipchart, hippe planten, high-end smart-tv, ... Onze hotspot heeft een ruime waaier aan mogelijkheden om je videoverhaal stevig vorm te geven. We gaan dan ook standaard verder dan een statische opname van je bedrijfsboodschap. Onze scenarist en videomaker halen het onderste uit de contentkan om je verhaal verrassend in beeld te brengen. Passend bij je imago, connecterend met je doelgroep!

Een mooie video opnemen waarin je je expertises en ervaring in de verf zet? Verandering van decor en webinars opnemen op verplaatsing? Je laten begeleiden van script tot finale social media video? Post je project of pitch je videovraag vrijblijvend via het formulier op deze webpagina. Billycom kijkt ernaar uit je verhaal te horen, te versterken en te visualiseren!

Als bedrijf kan je gebruikmaken van de splinternieuwe Billy-studio in Heverlee (Leuven). Naast een trendy opnamelocatie kan je er ook rekenen op een straf videoteam (creatief scenarist en professioneel videomaker).Video's die informeren én inspireren? Hiervoor mag je Billycom bellen:

  • Videocopy: splinternieuw videoconcept, frisse update van bestaand videoconcept, videoscenario van A tot Z, script voor 1 video, 10 video's of 50 video's, schrijven en/of redigeren ondertitels
  • Video-opname: video-opnames van een halve dag, een hele dag of meerdere draaidagen in de Billy-studio in Heverlee (Leuven)
  • Videomontage: allround montage van opgenomen videomateriaal, inclusief begin- en eindpancartes + sfeermuziek

Nieuwsgierig naar meer? Volg content- en videostudio Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen van onze opnamelocatie, toffe weetjes en praktische contentips.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x