Inboundmarketing

Jouw droomklanten bereiken met overtuigende content en een onderbouwde marketingstrategie? Investeren in inboundmarketing, is investeren in de toekomst! Billycom werkt met plezier en precisie jouw contentstrategie uit volledig à la carte. 

Ons doel is om kwalitatieve leads in jouw salesfunnel te trekken en om prospects te converteren naar klanten. Geen push-marketing, wel een pull-strategie. Benieuwd? 3, 2, 1, ... Start to work with Billycom!

Wat is inboundmarketing?

Via inboundmarketing communiceer je heel gericht met je nieuwe potentiële klanten. Niet door schreeuwerige reclamecampagnes de wereld in te sturen, wel door in te spelen op hun specifieke vragen en behoeften. Hoe? Door waardevolle content aan te bieden zoals blogs, white papers, video's en gepersonaliseerde mailings bouw je langzaam het vertrouwen op. Het geheim van inboundmarketing is waarde creëren en kennis delen. Kortom, jij zet jezelf als expert in de markt.

Inboundmarketing met impact!

Billycom heeft de ervaring in huis om een totale inboundmarketing make-over op poten te zetten. 100% gepersonaliseerd voor jouw bedrijf! Als compagnon de route begeleiden we je eerst strategisch om nadien alle registers open te trekken in onze contentstudio. Wij denken digitaal, maar wij maken al onze content lekker artisanaal in eigen huis: blogs, mailings, SEO-landingspagina’s, e-books, whitepapers, socialmediaposts, video’s, tutorials, webinars, advertisingcampagnes, … We hebben er nu al zin in! 

We maken een contentplan op maat en stemmen dit netjes af op de customer journey van jouw ideale klanten. Van prospect tot promotor. Zo creëren we een sterk online imago en word je dé referentie in de markt. Ready to create some buzz?

Inboundmarketing waarmee je gevonden wordt? Hiervoor mag je Billycom bellen:

  • Optimalisatie van de volledige customer journey: attract, convert, close en manage.

  • Nieuwe prospecten online aantrekken met blogs, video's, cases, landing pages, SEO-optimalisatie, social media campagne, …

  • Communicatieflow optimaliseren om nieuwe leads te overtuigen met een sterke bedrijfspitch, gepersonaliseerde mailings, specifieke webpagina's, …

  • Inspelen op de triggers van videokijkers, websitebezoekers en social media volgers met een juiste tone of voice, offertes op maat, activatiecampagnes, …

  • Extra value bieden aan bestaande klanten met e-books, cases, testimonials, interviews, nieuwsbrieven, kerstkaarten, eventcommunicatie, …

Nieuwe leads, bestaande klanten en trouwe volgers waardevolle content aanbieden? Inzetten op inboundmarketing met een expert aan je zijde? Billycom is je vaste contentmarketeer!

Inboundmarketing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x