Eindredactie van teksten

Eindredactie gezocht? Billycom is kandidaat!

Je tekst publiceren op het wereldwijde web of bezorgen aan je drukker? Voorzie een dubbelcheck van je werk alvorens je je boodschap verspreidt. Billycom biedt eindredactie op maat van ondernemers aan. We werken type- en spellingsfouten vakkundig weg en tillen je korte of lange tekst zo naar een hoger niveau. Jij kiest of we je bedrijfsteksten zuiver grammaticaal controleren of ze ook trakteren op een klinkende upgrade. Jouw teksten nalezen? We bijten ons er graag in vast!

Bij Billycom, copywriters uit Leuven, verstaan we de kunst van een vlotte en professionele schrijfstijl. Onze pennen staan op scherp om je bedrijfsteksten te lezen, corrigeren en optimaliseren.

Eindredactie groot of klein

Billycom bestaat uit een bruisend team copywriters met diverse expertises. Specialist juridische copywriting of social media content? Aanwezig! We lezen en verbeteren brieven, blogs, posts, mailings en vacatures. Ook de tekstrevisie van lijvige documenten nemen we voor onze rekening. De Billy's huiveren niet van subsidiedossiers, offertedocumenten, algemene voorwaarden of jaarverslagen.

Als je een finale check van je bedrijfscommunicatie zoekt, kunnen de copywriters van Billycom een uitkomst bieden. Nalezen van teksten? Teksten corrigeren? Met plezier en precisie!

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Nalezen van teksten voor offline gebruik: bedrijfsmagazines, folders, brochures, ...
  • Nalezen van teksten voor online gebruik: nieuwsbrieven, websiteteksten, blogs, ...
  • Eindredactie opiniestukken, persberichten, blogs, nieuwsartikels, ...
  • Tekstrevisie bedrijfsdocumenten: algemene voorwaarden, privacyverklaring, aanbestedingsdossier, offertes, ...
  • Copywriting teksten op maat: programmaboekjes, salesmappen, uitnodigingen, ...

Eindredactie uitbesteden? Billycom helpt je graag op weg. Neem contact op met één van onze copywriters uit Leuven voor een kwalitatieve tekstrevisie.


Nieuwsgierig naar meer schrijfinspiratie?

Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. Of lees onze insights over contentmarketing op de blogpagina.


Eindredactie van teksten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x