Content marketing │ Share your story!

Zit er geen rode draad in uw digitale communicatie? Vraagt u zich af of uw online en offline kanalen optimaal worden ingezet? Bruist u van ideeën maar heeft u geen tijd om te bloggen?


Uw bedrijf boven de radar met eerlijke content

Wacht. Stop. Een weloverwogen contentstrategie draait vooral om uw doelgroep. Alles begint met de informatie die uw nieuwe en trouwe klanten willen lezen, want communicatie scoort pas als ook de beleving goed zit. Wij onderzoeken via welke kanalen we uw doelpubliek kunnen bereiken en stippelen een digitale koers uit. Geen bestoft advies, wel een concrete content kalender waarbij we outside-in denken.

Een content marketing plan opstellen

Een content planning opstellen is voor ons meer dan het afwerken van een to do-lijstje. Wij willen bouwen aan een duurzame relatie met uw netwerk die gebaseerd is op expertise en geloofwaardigheid. Met de juiste woorden op de juiste plaats, en de juiste posts op het juiste moment, zorgen we ervoor dat uw communicatie gelezen, maar vooral onthouden wordt. Merkfans die uw content liken, delen of volgen? Yes please!

Waarvoor mag u Billycom zeker bellen:

  • Strategische brainstorm en uitwerken content marketing plan
  • Advies in opstellen online communicatiestrategie
  • Blog, social media post, Facebook, linkedIn campagnes uitwerken
  • Templates voor PowerPoint, nieuwsbrief, e-mailmarketing
  • Korte inhouse opleiding voor blogs, Facebook, Lindedin
  • Landingpages, blogs voor hogere ranking in Google

Billycom besteedt veel aandacht aan het intakegesprek met de klant, SEO analyse en research. Denken voor we doen! Bent u klaar om uw verhaal, project of plannen te pitchen?


Kom vrijblijvend langs voor een koffie en een babbel over uw project.
Maak hier een afspraak >>

Start to work with Billycom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x