Content marketing │ Share your story!

Zit er geen rode draad in je digitale communicatie? Vraag je je of jouw online en offline kanalen optimaal worden ingezet? Bruis je van ideeën maar heb je geen tijd om te bloggen?

Je bedrijf boven de radar met eerlijke content

Wacht. Stop. Een weloverwogen contentstrategie draait vooral om je doelgroep. Alles begint met de informatie die je nieuwe en trouwe klanten willen lezen, want communicatie scoort pas als ook de beleving goed zit. Wij onderzoeken via welke kanalen we je doelpubliek kunnen bereiken en stippelen een digitale koers uit. Geen bestoft advies, wel een concrete content kalender waarbij we outside-in denken.

Een content marketing plan opstellen

Een content planning opstellen is voor ons meer dan het afwerken van een to do-lijstje. Wij willen bouwen aan een duurzame relatie met je netwerk die gebaseerd is op expertise en geloofwaardigheid. Met de juiste woorden op de juiste plaats, en de juiste posts op het juiste moment, zorgen we ervoor dat je communicatie gelezen, maar vooral onthouden wordt. Merkfans die je content liken, delen of volgen? Yes please!

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Strategische brainstorm en uitwerken content marketing plan
  • Advies in opstellen online communicatiestrategie
  • Blog, social media post, Facebook, LinkedIn campagnes uitwerken
  • Templates voor PowerPoint, nieuwsbrief, e-mailmarketing
  • Korte inhouse opleiding voor blogs, Facebook, LinkedIn
  • Landingpages, blogs voor hogere ranking in Google

Billycom besteedt veel aandacht aan het intakegesprek met de klant, SEO analyse en research. Denken voor we doen! Ben je klaar om jeverhaal, project of plannen te pitchen?


Kom vrijblijvend langs voor een koffie en een babbel over je project.

Start to work with Billycom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x