SEO-BOOST VOOR JOUW BEDRIJFSWEBSITE

Scoort je bedrijfswebsite niet goed in Google? Heb je al gehoord van SEO maar weet je niet waar te beginnen? Teken in op onze SEO-boost en til je website naar een hoger niveau met krachtige keywords en duidelijke schrijftips.

Welke zoekwoorden versterken jouw website?

Om je positie in Google te versterken, is het cruciaal om de juiste zoekwoorden en slimme woordcombinaties op strategische plaatsen in je website te zetten.

Een voorbeeld: Wij zijn "copywriters", maar daarom is dit niet meteen het beste zoekwoord. Misschien zoeken bedrijven eerder naar "freelance tekstschrijver" of "eindredacteur".

Weet jij welke de 10 beste zoekwoorden zijn voor jouw business? Dankzij de SEO-boost van Billycom ontvang je 10 relevante keywords voor jouw onderneming. 

Vertel ons op welke expertises jij graag wil gevonden worden en wij duiken meteen in onze Google SEO-checker om een korte analyse te maken. Het resultaat? Een lijst met 10 zoekwoorden die je website strategisch versterken voor een zacht prijsje van € 125.

SEO-boost met tips & tricks in je mailbox

Heb je je 10 SEO-woorden goed ontvangen? Top! Tijd om ze juist toe te passen in je teksten. Met onze SEO-boost presenteren we je niet alleen je waardevolle keywords, maar verklapt Billycom je ook precies hoe je aan de vindbaarheid van je bedrijfswebsite kan bouwen. 

- Billy boss Petra bezorgt je 3 weken op rij een inspiratiemail met daarin praktische tips en tricks om je pen aan te scherpen en je SEO te boosten. 3 mini-lesjes SEO-copywriting in je mailbox. - 

Waar teken ik voor slimme keywords en schrijftips?

Easy. Schrijf je in via ons online formulier. De kostprijs? € 125. Hiervoor ontvang je keywords op maat van je unieke expertise. Onze schrijftips zijn bovendien helder en haalbaar voor iedere ondernemer met een bedrijfswebsite. Na je inschrijving bellen we 10 minuutjes voor een korte intake zodat we meer inzicht krijgen in jouw business. Daarna bezorgen we je de SEO-woorden die echt van toepassing zijn op jouw zaak: een overzichtelijk lijstje waarmee je je website doordacht verbetert. Want SEO hoeft echt niet complex te zijn.

SEO-BOOST VOOR JOUW BEDRIJFSWEBSITE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x