SEO copywriting │ Boost your story!

Droom je van een nieuwe website die zichtbaar is voor klanten? Krijgt je website te weinig kliks? Wil je een gouden podiumplaats behalen in Google en je bedrijf een online boost geven? 

SEO copywriting op maat 

Wacht. Stop. Zoekmachine optimalisatie is voor Billycom zoveel meer dan de eerste plaats in de Google ranking. Wij scannen je bedrijfs-DNA, luisteren, denken mee na, stretchen de ideeën en inspireren. We gaan op zoek naar je kernverhaal en kijken door de bril van je klanten: wie is je doelpubliek en hoe zoeken ze naar je dienst, expertise of product? Met de juiste SEO-technieken schrijven we voor JOUW lezers.

SEO webteksten die werken

Billycom besteedt veel aandacht aan de vindbaarheid van je website in zoekmachines. We zetten slim in op Google-vriendelijke zoekwoorden: de juiste keywords in de juiste dosis en de juiste zoekwoorden op de juiste plaats. Wij zetten alles op alles met authentieke en overtuigende teksten zodat we je klanten activeren.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • SEO analyse op keywords en online vindbaarheid
  • SEO copywriting website volgens de regels van de kunst
  • Je online verhaal scherp stellen met de juiste zoekwoorden
  • Connectie maken met je klanten én zoekrobots zoals Google
  • Hoog scoren in Google met SEO website optimalisatie
  • SEO verhogen met blogs, landingspagina, meta description

De SEO copywriters van Billycom besteden veel aandacht aan het intakegesprek met de klant, SEO analyse en research. Denken voor we doen! Ben jij klaar om je verhaal, project of plannen te pitchen?


Kom vrijblijvend langs voor een koffie en een babbel over je project.

 Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.  

Billycom is gespecialiseerd in SEO optimalisatie en SEO copywriting. Wij zetten de juiste Google zoekwoorden op de juiste plaats.

SEO copywriting │  Boost your story!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x