SEO copywriting │ Boost your story!

Droomt u van een nieuwe website die zichtbaar is voor klanten? Krijgt uw website te weinig kliks? Wilt u een gouden podiumplaats behalen in Google en uw bedrijf een online boost geven?

Zoekmachine optimalisatie op maat 

Wacht. Stop. SEO is voor Billycom zoveel meer dan de eerste plaats in de Google ranking. Wij scannen uw bedrijfs-DNA, luisteren, denken mee na, stretchen de ideeën en inspireren. We gaan op zoek naar uw kernverhaal en kijken door de bril van uw klanten: wie is uw doelpubliek en hoe zoeken ze naar uw dienst, expertise of product? Met de juiste SEO-technieken schrijven we voor UW lezers.

SEO webteksten die werken

Billycom besteedt veel aandacht aan de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. We zetten slim in op Google-vriendelijke zoekwoorden: de juiste keywords in de juiste dosis en de juiste zoekwoorden op de juiste plaats. Wij zetten alles op alles met authentieke en overtuigende teksten zodat we uw klanten activeren.

Waarvoor mag u Billycom zeker bellen:

  • SEO analyse op keywords en online vindbaarheid
  • Copywriting website volgens de regels van de SEO kunst
  • Uw online verhaal scherp stellen met de juiste zoekwoorden
  • Connectie maken met uw klanten én zoekrobots zoals Google
  • Hoog scoren in Google met SEO website optimalisatie
  • SEO verhogen met blogs, landingspagina, meta description
  • Re-design website, webshops

Billycom besteedt veel aandacht aan het intakegesprek met de klant, SEO analyse en research. Denken voor we doen! Bent u klaar om uw verhaal, project of plannen te pitchen?


Kom vrijblijvend langs voor een koffie en een babbel over uw project.
Maak hier een afspraak >>

 
Start to work with Billycom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x