SEO COPYWRITING WEBSITES

Wil je professionele webteksten laten schrijven die connectie maken met je lezers?  Wil je hoger scoren in Google met je website en je bedrijf een online boost geven? Op zoek naar een SEO-specialist voor een fikse SEO-optimalisatie van je website?

SEO-webteksten die werken

Wacht. Stop. SEO-copywriting is voor Billycom zoveel meer dan een podiumplaats in de Google ranking. Wij scannen je bedrijfs-DNA, luisteren, denken mee na, stretchen de ideeën en inspireren. We gaan op zoek naar je kernverhaal en kijken door de bril van je klanten: wie is je doelpubliek en hoe zoeken ze naar je dienst, expertise of product? Met de juiste SEO-technieken schrijven we voor JOUW lezers.

SEO-optimalisatie voor je website

Met SEO-copywriting besteden onze copywriters veel aandacht aan de vindbaarheid van je website in zoekmachines. We zetten slim in op Google-vriendelijke zoekwoorden: de juiste keywords in de juiste dosis en de juiste zoekwoorden op de juiste plaats. Wij zetten alles op alles met authentieke en overtuigende teksten zodat we nieuwe prospects aantrekken en klanten activeren.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • SEO-analyse op keywords en online vindbaarheid
  • Copywriting website volgens de regels van de SEO-kunst
  • Je online verhaal scherpstellen met de juiste zoekwoorden
  • SEO-copywriting in een vlotte schrijfstijl die connectie maakt met je klanten én Google
  • Hoog scoren in Google met SEO-optimalisatie van je website
  • SEO verhogen dankzij landingspagina’s met de juiste zoekwoorden en meta descriptions
  • Blogs en nieuwsartikels rond zoekwoorden die aansluiten bij je expertises
  • Teksten op maat

Het Billycom-team besteedt veel aandacht aan het intakegesprek met de klant, SEO-analyse en research. Denken voor we doen! Klaar om je verhaal, project of plannen te pitchen? Je website doordacht te versterken dankzij SEO copywriting? Dan zijn we een match!

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

SEO COPYWRITING WEBSITES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x