SEO optimalisatie

SEO optimalisatie nodig? Test je website!

Zet even je klantenpet op en zoek in Google met gerichte SEO zoekwoorden naar je producten of diensten. Gevonden… op pagina 3? Dan is er ruimte voor een SEO optimalisatie! Je kan je website een stevige SEO optimalisatie geven door nieuwe SEO teksten te schrijven, voldoende landingspagina’s online te zetten en slimme metatags toe te voegen.

Als potentiële klanten online de weg niet vinden naar je website, dan is het tijd voor actie! De SEO specialisten van Billycom kunnen een antwoord bieden op je probleem!

Google’s 'best friend' met deze SEO optimalisatie tips? Check!

Een hoge Google ranking? Leer de Google zoekmachine begrijpen. Zoekmachines indexeren je webpagina’s op basis van 3 punten: het technische aspect, het inhoudelijke deel en de populariteit van je website. Billycom geeft je graag enkele SEO optimalisatie tips. Start met een website die responsief is en helemaal mee is met de laatste Google updates. Schrijf SEO teksten met relevante zoekwoorden én met interessante informatie voor je prospects en klanten. Begin een blog en verspreid je content op alle mogelijke online kanalen zodat je meer web traffic genereert.

Van een zoekwoordenanalyse met SEO copywriting, blogs schrijven tot gerichte metatekstjes en landingpages, onze SEO copywriters halen het onderste uit de kan voor de hoogste Google ranking.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen? 

  • SEO zoektermen naadloos en subtiel verwerken in je webpagina’s
  • Basic SEO analyse of uitgebreid SEO onderzoek
  • Connectie maken met je klanten én met Google
  • Intake-gesprek om je verhaal/project/doel te 'pitchen'
  • Hoog scoren in Google met SEO website optimalisatie
  • SEO campagne optimaliseren: SEO schrijven van websites, blogs, social media

Benieuwd of je website een SEO optimalisatie nodig heeft? Contacteer onze SEO copywriters uit Leuven en wij doen de eerste SEO check!

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 

Hoger scoren in Google met de juiste zoekwoorden? Billycom uit Leuven is gespecialiseerd in SEO optimalisatie en SEO teksten schrijven.

SEO optimalisatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x