MARKETING FORMULES

Jouw social media uitbesteden met een maandelijks contract of tijdelijk een marketing consultant inhuren. Werken met credits of een eenmalige opdracht voor copywriting, design of video. Billycom is ready to boost your business!

Kies de marketing formule die bij jouw bedrijf past:


< CONTRACT > Maandelijks partnership

Jouw marketing of socialmediabeheer uitbesteden en samenwerken op maandelijkse basis? Graag! Wij zetten al onze knowhow in om jouw bedrijf sterker in de markt te zetten met doorgedreven contentmarketing of een uitgekiende employer branding strategie. 


Een contract is de ultieme connectie met Billycom waarbij we jouw marketing & communicatie deels of volledig overnemen. De ideale formule als je je wil omringen met gedreven professionals

Onze start is een strategische workshop om te komen tot een 4D-contentmatrix. Een doorgedreven plan dat afgestemd is op 4 assen: doelstellingen, doelgroepen, kanalen en kalender. Dit werken we uit voor minstens 6 maanden zodat we met veel focus jouw content kunnen voorbereiden. 

Plan klaar? Actie! Wij interviewen medewerkers en klanten, duiken in jouw business op zoek naar hot topics en verwerken dit tot blogs, cases, nieuwsbrieven en socialmediaposts. Shooten van video's en het maken van reels? Dat doen we ook natuurlijk. Nu al zin in!

Na 3 en 6 maanden meten we de resultaten. Transparant, want zo werken wij graag! Benieuwd naar onze maandelijkse contractwerking?

< CONSULTANCY > Marketing ad interim

Jouw marketingafdeling heeft meer body nodig. Niet zomaar gewoon extra man- of vrouwkracht. Jij zoekt denkers en doeners mét kennis van zaken. Bij Billycom hebben we consultants en coaches klaarstaan die tijdelijk of op regelmatige basis jouw marketingteam komen versterken. Inhouse of remote? 1 dag of 1 maand? Coaching of opleiding?


De marketingconsultants en -coaches van Billycom zijn ervaren marketingexperts. Met al onze kennis en kunde stappen wij in uw bedrijf om te analyseren, adviseren en activeren.

Een marketing consultant tijdelijk of op regelmatige basis inhuren:

 • Nederlandstalige SEO-copywriter
 • English copywriter
 • Marketingstrateeg
 • Socialmedia-expert

Onze marketingopleidingen:

 • Marketingscan, plan & strategie
 • Contentplan opstellen (met gratis 3D matrix)
 • SEO-copywriting: schrijven voor Google
 • Social media: do's and don'ts
 • De kracht van mailings en nieuwsbrieven
 • Employer branding: scoor de juiste sollicitanten

Onze opleidingen duren 1 uur of 2 uur gevolgd door een praktische werksessie en een individuele opvolging (indien gewenst). 


< CREDITS > 10 of 20 uur copywriting

Regelmatig blogs, cases, nieuwsbrieven of mailings laten schrijven? Zoek je een copywriter om jouw marketingteam regelmatig te ondersteunen? Dan wil Billycom heel graag een WAT-relatie met jou. Say what? Een WAT-relatie staat voor Working Apart Together, omdat het fijn is om met jou als vaste klant te werken.


Onze copycredits zijn goed voor 10 of 20 uur copywriting die je precies inzet wanneer het jou uitkomt. Wij reserveren graag enkele uren per maand in onze agenda waarbij we met volle concentratie voor jou en jouw bedrijf schrijven.  

Waarvoor kan je Copycredits gebruiken?

 • Aanpassingen of extra teksten voor website
 • SEO-landingspagina's (op basis van zoekwoorden)
 • Klantentestimonials (op basis van telefonisch interview)
 • Nieuwsartikels & blogs over producten, diensten, bedrijf, trends
 • Mailings (prospects, klanten) en nieuwsbrieven
 • Interviews afnemen en uitschrijven
 • Socialmediaposts voor LinkedIn, Facebook
 • Onboardingdossiers, sales- & prospectiemappen
 • E-books, bedrijfsmagazines, aanbestedingen
 • Korte teksten (kerstkaarten, uitnodigingen, folders)
 • Redigeren van bestaande teksten

Een briefing op mail, een virtuele meeting via Teams, even telefoneren, … en de copywriters van Billycom schieten in actie! We houden onze uren en minuten die we voor je schrijven netjes bij en bezorgen je geregeld de status van je uren. 

Een must voor kleine en grote ondernemingen die hun communicatie willen professionaliseren. Doordat je werkt met een vaste copywriter - in lijn met je expertise - kennen we jouw business door en door. Bovendien wordt de tone of voice van je communicatie bewaakt en eenduidig toegepast.

Wil je meer weten over onze credits?

< CATCH > Eenmalige opdracht

Een vacature, brochure, e-book of website laten schrijven? Een SEO-optimalisatie van je webcopy of een video laten maken? Onze catch-formule is dé perfecte match voor je eenmalige opdracht. 


Billycom luistert naar je vraag en bezorgt je een transparante, fixed price offerte. Bij groen licht garanderen we een snelle lancering én uitvoering van je project. 

Een kleine schrijfopdracht? Wij organiseren graag een briefing via telefoon of videocall. Een e-book of website laten schrijven? Dan schuiven we aan tafel voor een grondige intake. Geen betere manier om elkaar te leren kennen en jouw business te versterken met een tekst op maat. 

Een video nodig? Dan denken we mee na over een script en een locatie. Tijdens de opnames zorgen onze regisseur en cameraman dat alles vlotjes verloopt zodat we jouw video's kunnen monteren in het gewenste formaat.

Interesse in een eenmalige opdracht?

MARKETING FORMULES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x