AMBASSADEURS CREËREN

Ambassadeurs creëren met krachtige communicatie

Geen business zonder dedicated team. Gemotiveerde werknemers zijn niet alleen productiever, maar prijzen je bedrijf ook aan in hun netwerk. Goed voor meer instromende leads, maar ook voor nieuwe medewerkers die via-via vernemen hoe inspirerend jouw werkplek is.

Ambassadeurs creëer je niet met een kickertafel of fruitmand, wel met de juiste interne én externe communicatie. Billycom bekijkt je employer branding strategie met een brede blik. 

Ik wil een team van awesome ambassadors!


Ambassadeurs creëren. Zo werkt Billycom

< DNA > Know & show your true colors 

Kernwaarden, ambities, visie en missie, … Hoe vul jij ze in als bedrijf? Hoe specifieker je jouw werkgeversidentiteit definieert, hoe sterker je medewerkers de klik voelen met je bedrijf. Van een workshop rond je bedrijfs-DNA, tot een creatieve visietekst in lijn met je waarden: Billycom ontrafelt je values, wikt en weegt de juiste woorden en ontwikkelt een authentieke tone of voice.

< SOCIAL > Share your stage  

Jouw team bruist van talent. Geen betere manier om hen te motiveren, door hen als inspirator aan het woord te laten! Testimonials, blogs, dubbelinterviews, social video’s, … geven je collega’s een prominente plek in het contentplan.

< CONNECTION > Inspire on a steady base  

Na je website en socials, nemen we ook je interne communicatie onder de loep. Denk aan nieuwsbrieven, uitnodigingen, events, attenties, … Wat zijn de belangrijke beslissingen en nieuwtjes in het bedrijf? Welke events staan er op het programma? Door regelmatig updates te delen, breng je je collega’s dichter bij elkaar én bij je bedrijf. Score!  

Ik wil de betrokkenheid van mijn medewerkers boosten!

AMBASSADEURS CREËREN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x