EEN STERK MERK

Een merkidentiteit die offline én online scoort

Mensen kopen van mensen én merken waarmee ze zich identificeren. Connecties creëer je niet via trends, maar vanuit een authentiek verhaal. Van een krachtige tone of voice, tot een contentstrategie die je doelgroep dichter bij je merk brengt: wij zorgen dat je door de juiste mensen gehoord, gezien én gevoeld wordt.

Je merk heeft een herkenbaar gezicht nodig. Billycom bouwt jouw brand identity van binnenuit op.

Ik wil mijn merkbekendheid vergroten!


Every message counts: zo werkt Billycom

< TONE OF VOICE > Finding your voice 

Woorden hebben maar impact als ze in een rake tone of voice gebracht worden. Tijdens een verkennende workshop definiëren we je doelgroep(en) en merkwaarden. De input brengen we samen in een visietekst.

< BRANDING > Business with personality

Een touch-up van je logo, templates voor social media, een 360°-makeover van je merkidentiteit: we activeren onze grafische partners voor een branding die tot in de kleinste pixel klopt.

< CONTENT > Branded messages

Je weet wie je wil bereiken en wat je tone of voice is. Je weet alleen niet hoe je er geraakt. Billycom maakt je strategie tastbaar in een 3D-contentplan. Van Explainervideo’s op YouTube, naar een columnreeks in een bedrijfsmagazine, tot een e-book op je website: wij stellen de juiste contentmix samen.

Een sterk merkimago bouwen?

EEN STERK MERK

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x