EMPLOYER BRANDING

The war for talent is on. Zet je werkgeversimago kracht bij

Nieuwe medewerkers aantrekken of huidig talent inspireren tot ambassadeurs: employer branding is de sleutel in het aanwerven, behouden én motiveren van talent. Billycom ondersteunt bij het creëren van een aantrekkelijk werkgeversimago. Dat doen we niet via één flitsende marketingactie, maar met een all-round contentstrategie die inspeelt op alle fasen van de employee lifecycle.

Hoe trigger je talent met wervende vacatures? Wat is de sleutel tot een vlotte onboarding? Billycom knows what’s up! 

Ik wil talent activeren en mijn organisatie laten groeien!


Attract, match, hire, retain: zo werkt Billycom

< ATTRACT > Catch the eye    

Of je nu 20 vacatures te vullen hebt of op zoek bent naar die ene witte raaf: it all starts from within. Wie ben je als bedrijf? Wat zijn je waarden en hoe vertaal je ze naar de werkvloer? Billycom schuift als contentstrateeg mee aan tafel, analyseert je doelgroep en zet je sollicitatiekanalen op vlijmscherp. Van catchy vacatures, tot spot-on videocampagnes.

< MATCH > Find the hidden gem

Is de interesse aangewakkerd? Fantastisch! Als werkgever wil je waardevolle leads zolang mogelijk warm houden. Dat start bij het optimaliseren van je communicatieflow. Denk: originele invites en opvolgmailtjes, maar ook sympathieke afwijzingsbrieven die een ‘niet weerhouden’ makkelijker verteerbaar maken.

< HIRE > Onboard with success 

De cv’s zijn binnen, de gesprekken zijn achter de rug, de finale selectie ligt op tafel. Next up: een heldere onboardingflow die jouw nieuwe generatie talent sterk van start laat gaan. Duidelijke bedrijfsdocumenten, een interne mailflow, interactieve presentaties en video’s, … You name it, Billycom creates it.

< RETAIN > Create ambassadors 

Jouw team is één uit de duizend. Een straf retentiebeleid is essentieel om gedreven medewerkers gelukkig aan boord te houden. Daarin speelt communicatie een onmisbare rol. Van nieuwsbrieven, over cases en testimonials, tot marketingcampagnes waarin jouw teams de show stelen. Door talent in de spotlights te zetten, creëren we samen ambassadeurs.

Ik wil mijn employer branding naar een hoger niveau tillen!

EMPLOYER BRANDING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x