Onze videoconcepten in de kijker

Wil je je bedrijf, zaak, team of producten promoten via video? Fantastisch! Er zijn heel wat scenario’s mogelijk en Billycom werkt graag het juiste videoconcept voor je uit:

Let me tell you something

1 | Testimonialvideo

Wie vertelt het verhaal van je business beter dan je klanten en medewerkers zelf? Laat je klanten getuigen over hun ervaringen met jouw bedrijf of plaats je medewerkers voor de lens in een employerbranding-video.


2 | Explainervideo

Wil je je klanten iets bijbrengen over een complex onderwerp? Overtuig hen van je expertise in een verhelderende explainervideo. We werken daarvoor met verschillende formats zoals animatievideo’s of via een videoreeks rond meerdere topics.


3 | Productvideo

Een product of dienst aan je doelpubliek introduceren? Prikkel hen met een aantrekkelijke video waarin je je diensten of producten toelicht! Wij gieten alle USP’s in een sterk visueel verhaal op maat van jouw budget en wensen.


4 | Video in vlogstijl

In een vlog is er geen strikt scenario en mag het wat losser qua montage en sfeer. Je laat je klanten op een spontane manier vertellen wat ze bezighoudt en dit wordt los uit de pols gefilmd. Je kan het vergelijken met bloggen, maar dan met video’s … vloggen dus.


Let me show you something

1 | Commercial

Je zaak op een originele manier in de kijker zetten? Time to shine! We stellen onze lens scherp voor een krachtige commercial die je doelgroep nog lang bijblijft. Afhankelijk van je budget en wensen werken we voor jou het creatieve concept uit en voorzien we (stem)acteurs.


2 | Sfeervideo

Wil je je winkel, zaak of merk op een stijlvolle manier in beeld brengen? Laat iedereen meegenieten! Via een sfeervolle behind-the-scenesvideo verhoog je de betrokkenheid van je merkfans en laat je ze kennismaken met de sfeer in je zaak of bedrijf.


3 | Bedrijfsvideo

Een scherpe eerste indruk bij je prospects maken? Pak uit met een spitse introductievideo en laat je doelgroep vlot kennismaken met je bedrijf. Van je werkwijze tot de unieke teamvibe, wij zorgen voor een bedrijfsvideo met de juiste uitstraling.


4 | Instagramvideo

Wil je scoren op Instagram? Dan kies je voor toffe social video’s op Instagram. Wij passen het formaat van je video aan voor de Stories (verticaal) of je Instafeed (horizontaal). Deze short bite video’s zijn best cool & catchy.


5 | Productievideo

Het productieproces van Marma, leverancier in ecologische en biologische producten, spreekt tot de verbeelding. Al is het ook complex ... Een vlotte productievideo does the trick!


Onze videoconcepten in de kijker

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x