SEO-copywriting Gent

Wat is SEO-copywriting?

SEO-copywriting staat voor het schrijven van webteksten volgens de regels van SEO of Search Engine Optimization. Dit zijn teksten waarin relevante zoekwoorden op een slimme manier verweven zitten op strategische plaatsen in je webteksten, zodat je website hoger scoort in Google. Het is dus van belang dat je weet welke Google-zoekwoorden voor je business van toepassing zijn. Dat kan je snel en eenvoudig laten bepalen met een zoekwoordenanalyse.

SEO-copywriting Gent? Billycom opereert vanuit Heverlee en werkt voor klanten in regio Gent en omstreken. Billycom doet voor iedere klant een SEO-analyse. Wij verwerken je SEO-zoekwoorden in iedere meta description én in de titels zodat Google je grootste fan wordt! 

De finale SEO-check niet vergeten!

Iedere pagina die je online zet, moet subtiel overgoten worden van een SEO-sausje. Als je toekomstige klanten op je website terechtkomen nadat ze hun zoekvraag hebben ingetypt in Google, dan heb je relevante SEO-teksten geschreven. Proficiat, je hebt de SEO-check goed doorstaan! Laat je teksten ook vertrouwen en professionaliteit uitstralen. Op die manier voelt de klant zich persoonlijk aangesproken en maak je meteen connectie met je klant én met Google.

Heb je geen idee hoe je in deze SEO-jungle moet beginnen? Heb je geen interesse om zelf een SEO-opleiding te volgen? Billycom doet het voor jou! Deze copywriters uit Gent ademen en denken in SEO-termen.

Waarvoor mag je de SEO-copywriters van Billycom bellen:

  • SEO-zoektermen naadloos en subtiel verwerken in je webpagina’s

  • Basic SEO-analyse of uitgebreid SEO-onderzoek

  • Connectie maken met je klanten én met Google

  • Intake-gesprek om je verhaal/project/doel te 'pitchen'

  • Hoog scoren in Google met SEO-websiteoptimalisatie

  • SEO-campagne optimaliseren: SEO schrijven van websites, blogs, landingspagina's

  • Extra website content schrijven met een SEO-blik: copywriting van blogs of nieuwsartikels

  • Teksten op maat van je professionele kanalen en je doelgroep

  • Een totaalaanpak voor je bedrijfscommunicatie: online en offline communicatie die naadloos op elkaar aansluit

SEO-advies nodig?

Neem contact op met één van onze SEO-copywriters uit Gent! Een basis of uitgebreide SEO-analyse laten uitvoeren? Billycom helpt je op weg!

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 

SEO-copywriting Gent? Billycom schrijft professionele teksten die scoren bij je doelgroep en bij Google.


SEO-copywriting Gent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x