SEO Copywriting Rotselaar

SEO Copywriting Rotselaar

Wat is SEO copywriting?

SEO copywriting staat voor het schrijven van webteksten volgens de regels van SEO of Search Engine Optimization. Dit zijn teksten waarin relevante zoekwoorden op een slimme manier verweven zitten op strategische plaatsen in je webteksten zodat je website hoger scoort in Google. Het is dus van belang dat je weet welke Google zoekwoorden voor je business van toepassing zijn. Dat kan je snel en eenvoudig laten bepalen met een zoekwoordenanalyse.

Billycom opereert vanuit Leuven en werkt voor klanten in Rotselaar en omstreken. Billycom doet voor iedere klant een SEO analyse. Wij verwerken je SEO zoekwoorden in iedere meta description én in de titels zodat Google je grootste fan wordt! 

De finale SEO check niet vergeten!

Iedere pagina die je online zet, moet subtiel overgoten worden van een SEO sausje. Als je toekomstige klanten op je website terechtkomen nadat ze hun zoekvraag hebben ingetypt in Google, dan heb je relevante SEO teksten geschreven. Proficiat, je hebt de SEO check goed doorstaan! Laat je teksten ook vertrouwen en professionaliteit uitstralen. Op die manier voelt de klant zich persoonlijk aangesproken en maak je meteen connectie met je klant én met Google.

Heb je geen idee hoe je in deze SEO jungle moet beginnen? Heb je geen interesse om zelf een SEO opleiding te starten? Billycom doet het voor jou! Deze 5 copywriters uit Leuven ademen en denken in SEO termen.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • SEO zoektermen naadloos en subtiel verwerken in je webpagina’s

  • Basic SEO analyse of uitgebreid SEO onderzoek

  • Connectie maken met je klanten én met Google

  • Intake-gesprek om je verhaal/project/doel te 'pitchen'

  • Hoog scoren in Google met SEO website optimalisatie

  • SEO campagne optimaliseren: SEO schrijven van websites, blogs, social media

SEO advies nodig?

 Neem contact op met één van onze SEO copywriters uit Leuven! Een basis of uitgebreide SEO analyse laten uitvoeren? Billycom helpt je op weg!

SEO Copywriting Rotselaar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x