Testimonial schrijven

Testimonial schrijven? Billycom is kandidaat!

Twijfelaars over de streep trekken met een klinkende klantengetuigenis of een inspirerende case? Een warme aanbeveling die je sterke troeven in de verf zet? Met een testimonial tover je tevreden klanten om in overtuigde merkambassadeurs. Billycom is de perfecte partner om je review van start tot stop te schrijven. Met onze copywriting halen we de loftrompet boven, zonder ook maar één seconde te overdrijven. Jouw testimonial schrijven? We bijten ons er graag in vast!

Bij Billycom, copywriters uit Leuven, verstaan we de kunst van een vlotte en professionele schrijfstijl en staan de pennen op scherp om oprechte en authentieke testimonials te schrijven.

Testimonials van tevreden klanten

Een testimonial schrijven is een delicate opdracht. De tone of voice is positief, maar niet geforceerd. Lovend, maar zonder het er té dik op te leggen. Billycom is een copywritingbureau dat moeiteloos het juiste evenwicht vindt. Jij bezorgt ons de contactgegevens, wij nemen al het werk in handen. We bellen je klant op, stellen gerichte vragen en luisteren naar zijn ervaringen. Wat was zijn probleem of vraag? Welke oplossing kwam er uit de bus? Wat maakte van de samenwerking een succesverhaal? Daarna engageren we ons om alle input te verwerken tot een mooie getuigenis die we laten goedkeuren door de klant natuurlijk.

Geen tijd om positieve reviews te vragen? Dan kunnen de copywriters van Billycom een uitkomst bieden. Wij kunnen een vleiend testimonial schrijven, dat geïnteresseerden charmeert en overtuigt. 

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Testimonial schrijven van A tot Z na telefonisch interview
  • Klantengetuigenis en cases uitschrijven of herschrijven
  • Overige teksten op maat: programmaboekjes, salesmappen, uitnodigingen, ...

Testimonial schrijven uitbesteden? Billycom helpt je graag op weg. Neem contact op met één van onze copywriters uit Leuven voor het schrijven van een klantengetuigenis.

Nieuwsgierig naar meer schrijfinspiratie?

Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. Of lees onze insights over contentmarketing op de blogpagina.


Testimonial schrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x