Vacature copywriter (Engels/Nederlands)

Gezocht: copywriter (Engels / Nederlands) met een vlotte pen! 

Oh nee, zo cliché. Geef ons maar een toffe m/v/x die graag wil bijleren, goed kan interviewen en nog beter kan luisteren. Onze missie is namelijk om de expertise en cultuur van onze klanten van binnen naar buiten te brengen in de juiste tone of voice. Daar kan en wil jij mee het verschil in maken.

What to expect …

Ben je scherp in short copy of zet je al eens graag je tanden in een grote olifant? Top! Dan vind je ongetwijfeld je gading in webcopy, blogs, e-books, bedrijfsmagazines, socialemediaposts, nieuwsbrieven, vacatures ... Je beheert zelf jouw schrijfproject van a tot z en volgt je klanten op van interview tot oplevering. Je schrijft vooral voor onze nichesectoren zoals IT & Tech, Vastgoed & Bouw, Legal & Finance en Hr & Diensten. Technische topics schrikken je niet af, integendeel. Ken je de spelregels van SEO, social media of ben je geïnteresseerd in video? Spreek je een woordje Google Analytics of SEA? Dat zijn bonuspunten!

Wie worden je collega’s?

Je komt terecht in een team van gepassioneerde contentexperten. Stuk voor stuk krakken in hun vakken die er altijd 100 % voor gaan omdat het nu eenmaal in hun DNA zit. Maar ook collega’s die het beste in elkaar naar bovenhalen. Mensen die elkaar écht goed kennen omdat ze hier volledig zichzelf kunnen zijn. Eén royale tafel vol unieke karakters en er is plaats voor een nieuwe collega. Want voor jou schuiven we graag een stoeltje bij.

Even samenvatten, jij bent …

… een juniorprofiel met minimum 2 jaar werkervaring op de teller. Ervaring als copywriter mag, maar is niet nodig.

… een taalvirtuoos die het Engels en Nederlands tot in de puntjes beheerst.

… sociaal ingesteld en weet de juiste vragen te stellen om de nodige input te verkrijgen. Je krijgt een kick van klanten interviewen.

… leergierig. Je popelt al om je kennis van contentmarketing bij te spijkeren waar nodig.

… mee met alle digitale trends. Je bent een vat vol inspiratie en weet precies wat werkt op welk kanaal.

… een collega pur sang. Iemand die het beste in anderen naar bovenhaalt. Remember? 

… vertrouwd met SEO-copywriting, SEA-campagnes, e-mailmarketing of andere online marketingtechnieken? Jij wint de jackpot van bonuspunten!

What’s in it for you?

Een voltijdse functie in een ambitieus en snelgroeiend bedrijf met één van de mooiste kantoren in Leuven. Werk je liever als freelancer? Laat het weten, dan bekijken we de opties.

Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden à volonté. We stimuleren jou om de beste versie van jezelf te worden.

Een werkplek waar we veel belang hechten aan een positieve werksfeer.

Flexibele werkuren met de mogelijkheid om deeltijds thuis te werken.

Een aantrekkelijk salarispakket met een hoop extralegale voordelen zoals een laptop, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen …

Herken je jezelf in deze vacature? Bingo, dan hebben we een match! Stuur voor 18/7 je cv en motivatiebrief naar hello@billycom.be. Dan maken we graag snel kennis met jou. Speak soon!Vacature copywriter (Engels/Nederlands)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x