Advertorial schrijven

Advertorial schrijven? Meet Billycom!

Bye bye klassieke advertentieruimte. Als innovatieve ondernemer heb jij advertorial space gekocht! Maar wat is een advertorial nu exact? Volstaat het om je oude advertentie in een nieuw jasje te gieten en aan te leveren? 

Wacht. Stop! Billycom is kandidaat om je advertorial te schrijven. We zijn gespecialiseerd in copywriting met een hoge storytellingfactor. Onze tekstschrijvers blijven ver weg van verkooppraatjes en zetten liever de troeven van je business in de kijker. Jouw publireportage schrijven? We bijten ons er graag in vast!

Bij Billycom verstaan we de kunst van een vlotte en professionele schrijfstijl en staan de pennen op scherp om een redactioneel artikel te schrijven dat bij je past.

Een publireportage die prikkelt

Een publireportage maakt deel uit van een 360°-communicatieplan. Het is een mooie en ongedwongen manier om je doelgroep te bereiken. Je staat namelijk in een blad dat je potentiële klant graag en geregeld leest. Het geheim van een goede advertorial zit 'm in de invalshoek. Billycom is een copywritingbureau dat eerst luistert, meedenkt en dan pas in actie komt. We staan stil bij je ambities en bedenken een redactioneel artikel dat je unieke expertises benadrukt. Een dag achter de schermen, een grappige column, een dubbelinterview met een vaste klant, ... We verdiepen ons in je zaak en leveren een tekst op maat af.

Is het schrijven van een advertorial niet aan jou besteed? Geen nood. Copywritingbureau Billycom schrijft publireportages die tiptop bij je bedrijf én de publicatie passen.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Een advertorial schrijven van start tot stop
  • Eindredactie van je zelfgeschreven redactioneel artikel
  • Vormgeving publireportage: Billycom heeft nauwe contacten met ervaren grafisch vormgevers
  • Overige teksten op maat: programmaboekjes, salesmappen, uitnodigingen, ...

Advertorial schrijven uitbesteden? Billycom helpt je graag op weg. Neem contact op met één van onze copywriters uit Leuven voor het schrijven van je professionele en persoonlijke publireportage.

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Scherpe pen gezocht? Copywriter voor advertorial schrijven? Billycom schrijft publireportages die tiptop bij je bedrijf én de publicatie passen.


Advertorial schrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x