NEDERLANDSTALIGE COPYWRITER

Haal tijdelijk een freelance copywriter aan boord

Je hebt een duidelijke contentmarketingstrategie voor ogen, maar niet de expertise in huis om zelf de teksten te schrijven. Of is jouw vaste copywriter onverwacht uitgevallen door ziekte of zwangerschap? Onze ervaren Nederlandstalige copywriters springen in de bres voor jouw marketingteam. Wij schrijven professionele teksten die relevant zijn voor jouw sector, in jouw tone of voice die verbinding maakt met je ideale klant.

Billycom versterkt je met een senior copywriter die al je contentideeën vertaalt naar rake teksten: webcopy, SEO-teksten, blogs, cases, nieuwsbrieven, mailings, e-books, magazines, ... 1 dag of enkele dagen per week? Wij zijn er klaar voor!

Ik wil tijdelijk een Nederlandstalige copywriter met ervaring in mijn team!


From idea to content: zo werkt Billycom

1 | < INTRODUCTION > What are you looking for?

Een goeie copywriter kent je bedrijf door en door. Tijdens het intakegesprek verdiepen we ons in jouw business en overlopen we samen de noden. Wie is je doelgroep? Wat zijn je doelstellingen? Welke content moet er geschreven worden? Onze copywriter denkt met jou na over de beste aanpak.

2 | < SET-UP > Creating a gameplan

Na een uitgebreide kennismaking met je bedrijf, doelgroep en communicatienoden schrijven we de eerste teksten uit. Social media copy, blogs, opiniestukken, cases, interviews … We maken ze tastbaar en finaliseren ze op basis van jouw feedback.

3 | < SUPPORT > Content continuity 

Een dag per maand, een dag per week, meerdere dagen op rij … Wij passen ons flexibel aan naar jouw planning en locatievoorkeuren. Op die manier hoeven je klanten nooit te merken dat er ondersteuning van buitenaf geboden wordt. Wij houden je kanalen alive and kicking en zorgen voor continuïteit.

Een freelance copywriter inhuren?

NEDERLANDSTALIGE COPYWRITER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x