E-book schrijven Leuven

E-book schrijven Leuven

E-book schrijven? Ga voor meer leads!

'Hoe kan een e-book passen in mijn contentstrategie?' Heb je al een blog? Prima, goed begin! Hoe geef je die onbekende bloglezers een duwtje in de rug om contact op te nemen? Nodig hen onderaan je blogpost uit om hun gegevens in te vullen in ruil voor je gratis e-book in hun inbox. En kijk, je bloglezer is een lead geworden.

“Een strategie die werkt!” Billycom, copywritersbureau uit Leuven, zet je kennis uiteen in een memorabel, wervend, informatief of zakelijk e-book.

Waar moet ik over schrijven in dat e-book?

Een e-book behandelt -  in jouw tone of voice - een algemeen thema waar je bedrijf dagelijks mee bezig is. Vooral B2B bedrijven willen graag het bewijs van je autoriteit in het vak. Zakelijke e-books zijn een prima tool hiervoor en nemen toe in populariteit. Goede content en vlotte leesbaarheid zijn wel een must.

Een e-book schrijven? De ervaren copywriters van Billycom uit Leuven bieden je het comfort om je e-book uit handen te nemen en professioneel voor je neer te pennen. Bovendien helpen wij graag met het grafisch design van je e-book via partnerships met professionele vormgevers.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

Je bent geen kenner: 'Wat is een e-book? Waarom zou ik een e-book schrijven? Is dit iets voor mij?" Billycom helpt je op weg. Neem contact op met één van onze copywriters uit Leuven.

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

E-book schrijven Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x