Blog schrijven

Hoe schrijf ik een blog? En waarom?

Bloggen is een krachtig communicatiemiddel, een sterke marketingtool en helemaal hot, hot, hot! Vele bedrijven willen het wel, maar hebben niet de tijd of de knowhow om een goede blog te starten. Een blog posten op je website verhoogt je marktpositie en zet je business authentiek en slim in de markt. Bloggen is dé ideale manier om je te onderscheiden van je concullega’s en te tonen wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Een blog schrijven is meteen ook een strategische SEO optimalisatie. Check!

Wil je een blog schrijven? Billycom helpt je graag op weg en schrijft blogs voor bedrijven! Sterke overtuigende SEO teksten verwerken in je blog? Dubbelcheck!

Een blog schrijven? Tips van een professional!

Wil je leren bloggen? Billycom geeft alvast enkele blog tips om de Google zoekmachine aan je kant te krijgen. Blog regelmatig en deel de blogs op social media. Zo krijg je meer verkeer naar je website en kom je bovenaan in Google. Gebruik systematisch en strategisch slimme SEO zoekwoorden en zorg dat de content relevant is voor je doelpubliek. Creëer een vlotte en eigen stijl zodat je snel connectie maakt met je prospects en klanten.

Weet je niet waarover je moet bloggen? Maak een content marketing plan en laat je begeleiden door een professionele SEO copywriter voor een vliegende start!

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Blogs schrijven op wekelijkse of maandelijkse basis
  • SEO zoektermen naadloos en subtiel verwerken in je blogartikels
  • Basic SEO analyse of uitgebreid SEO onderzoek
  • Vlotte schrijfstijl die connectie maakt met je klanten én met Google
  • Blogs om te delen op sociale media zoals Facebook en LinkedIn
  • Hoog scoren in Google met SEO website optimalisatie
  • SEO advies en blogtips op maat

Een blog maken, schrijven en onderhouden is een tijdrovende bezigheid. Heb je het als ondernemer druk druk druk en is er geen tijd om zelf blogs te schrijven? Geen probleem! Billycom heeft een team van 6 SEO copywriters en neemt deze taak graag van je over. 

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 


Wil je zelf een blog schrijven? De ervaren copywriters van Billycom geven tips en schrijven een blog die je klanten boeit en activeert.

Blog schrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x