Bloggen

Waarom een blog starten?

Bloggen is een krachtig communicatiemiddel, een sterke marketingtool en helemaal hot, hot, hot! Als onderneming een blog aanmaken, verhoogt je marktpositie en zet je business authentiek en slim in de markt. Want klanten kiezen diensten op basis van je verhaal, authenticiteit en expertise. Bloggen is dé ideale manier om je te onderscheiden van je concullega’s en te tonen wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Een blog beginnen werkt ook ondersteunend voor een strategische SEO optimalisatie! Check!

Beginnen met een blog? Billycom helpt je graag op weg en schrijft straffe blogs voor jou! Sterke overtuigende SEO teksten verwerken in je blog? Dubbelcheck!

Beginnen met bloggen? Tips van een professional!

Wil je leren bloggen? Super! Billycom geeft alvast enkele blog tips om de Google zoekmachine aan jouw kant te krijgen. Blog regelmatig en deel het op sociale media. Zo krijg je meer verkeer naar je website en kom je bovenaan in Google. Gebruik systematisch en strategisch de juiste SEO zoekwoorden en zorg dat de content relevant is voor je doelpubliek. Creëer een vlotte en eigen stijl zodat je snel connectie maakt met je klanten.

Weet je niet waarover je moet bloggen? Maak een content marketing plan en laat je begeleiden door professionele SEO copywriter voor een vliegende start!

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Blogs schrijven op wekelijkse of maandelijkse basis
  • Uitwerken van een content marketing plan
  • SEO zoektermen naadloos en subtiel verwerken in je blogartikels
  • Basic SEO analyse of uitgebreid SEO onderzoek
  • Vlotte schrijfstijl die connectie maakt met je klanten én met Google
  • Blogs om te delen op sociale media zoals Facebook en LinkedIn
  • Hoog scoren in Google met SEO website optimalisatie
  • SEO advies en blog tips op maat

Wil je beginnen met bloggen? Top! Zoek je SEO tips of blogschrijftalent? Welkom bij Billycom, een team van 6 SEO copywriters uit Leuven dat blogs, websites, nieuwsbrieven en social media campagnes uitwerkt op maat! 

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 

Wil je beginnen met bloggen? De ervaren copywriters van Billycom geven tips en schrijven een blog die je klanten boeit en activeert.

Bloggen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x