Communicatie

Offline en online communicatie op maat

Zoek je een sparringpartner die de krijtlijnen van een activerende communicatiestrategie uittekent? Een communicatieadviseur die van je slapende website een sterk online platform maakt? En die je doelgroep kan inspireren en in beweging brengen? Je externe communicatie net zo sterk overbrengen als je product, dienst of organisatie?

Welkom bij Billycom, waar we merken en klanten connecteren vanuit een sterk verhaal met overtuigingskracht.

Het creatieve departement van Billycom zet zijn tanden graag in je communicatieproject. We willen zoveel meer betekenen dan een klassiek communicatiebureau. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in hartje Leuven begeleiden we de communicatie van je bedrijf in woord en beeld. We zetten met kennis en expertise in op een geïntegreerd geheel waarin we eenzelfde visie uitdragen, van website tot folder en van nieuwsbrief tot sociale media.

We leren je bedrijf, marktpositie en doelgroep op een actieve manier kennen. Het resultaat? Een goed doordacht communicatieplan met een ijzersterke implementatiekracht.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Communicatie van A tot Z verzorgen
  • Communicatieadvies met een heldere visie
  • Creatieve offline communicatie: advertentie, brochure, mail, presentaties
  • Strategische online communicatie: website, content marketing, SEA
  • Copywriting om je bedrijf te laten groeien
  • SEO optimalisatie voor een goede ranking in zoekmachines
  • Sociale media beheer: berichten en foto’s posten op Facebook

Ben je op zoek naar een partner die je communicatie versterkt in en rond Leuven? Kom langs voor een koffie en een babbel over je project.

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 

Billycom is gespecialiseerd in marketingcommunicatie op maat van je bedrijf. Wij versterken je communicatie in en rond Leuven.

Communicatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x