Content marketing

Content marketing, wat is de betekenis?

Ben je een gepassioneerd ondernemer, maar vind je het moeilijk om je doelgroep warm te maken? Billycom is graag je duo-partner om via content marketing consistente content te publiceren die interessant is voor je doelgroep. We helpen je om je bedrijf te onderscheiden in een digitale wereld en laten trouwe klanten, fans en bezoekers kennismaken met je organisatie.

Welkom bij Billycom, waar we vandaag klaar zijn om een content marketing plan uit te stippelen dat je klanten centraal zet.

Je bent specialist in je vakgebied. Het enthousiaste Billycom-team weet precies hoe we je kennis en expertise moeten vertalen in content die je merkidentiteit versterkt. We stellen een content marketing model op met heldere afspraken en schrijven verslavende content die je profileert als expert in jesector.

Wij geven je digitale inhoud een flinke boost, want waardevolle content wordt door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten. Noem content marketing gerust het geheime wapen van online marketing.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Connectie maken met je klanten met een content strategie
  • Strategisch brainstorm en uitwerken content marketing plan
  • Social media packages: blog, visual, nieuwsbericht, persartikel, social media posts
  • Copywriting, SEO copywriting webteksten met een 'Billy touch'

Ben je op zoek naar een sterk content marketing bureau in Leuven? Kom langs voor een koffie en een babbel over je project.

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 


Ben je op zoek naar een sterk content marketing bureau in Leuven? Billycom geeft advies en maakt een content plan op maat van je bedrijf en doelgroep.

Content marketing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x