JURIDISCHE COPYWRITING

Wil je juridische teksten op een heldere manier vertalen naar je doelpubliek?
Als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder op zoek naar een copywriter met juridische kennis?
Correcte SEO-teksten schrijven voor de website van je kantoor, die juridisch-technisch op punt staan?

Een copywritingbureau met juridische kennis 

Juridische teksten zijn vaak een aaneenschakeling van specifiek woordgebruik, verouderde termen en moeilijke zinsconstructies. Niet evident om complexe onderwerpen om te zetten naar sterke, begrijpelijke content! Slim connecteren in een kluwen van juridisch vakjargon? Welkom bij Billycom en haar juridische copywriting. Wij beschikken over de nodige inhouse expertise om jouw juridische boodschap helder over te brengen.

Contacteer ons >>

Juridische teksten op maat van je cliënteel

Billycom combineert de juiste communicatie skills en SEO-technieken met een uitstekende juridische expertise. Of het nu gaat om strafrecht, arbeidsrecht, fiscaal recht of familierecht,… Wij schrijven duidelijke juridische teksten, artikels, websites en blogs met een hoge precisiegraad. Zo bereik je niet alleen een breder publiek, maar ben je ook zeker dat elk juridisch thema tot in de kleinste term correct omschreven wordt. Win-win!

Voor volgende juridische copywriting mag je Billycom zeker bellen:

  • Copywriting van juridische websites, volgens de regels van SEO-websiteoptimalisatie
  • Juridische bijdragen herschrijven naar vlotte, begrijpelijke teksten
  • Juridische blog voor een sterke connectie met je cliënten
  • Commerciële, zakelijke of informatieve juridische documenten
  • Juridische artikels die je lezers inspireren, informeren of activeren

Je advocatenkantoor, notariaat of juridisch adviesbureau naar een hoger niveau tillen? Een beroep doen op een copywritingbureau met juridische kennis? Billycom is dé partner voor al je juridische copywriting. Inzichtelijk, wervend én correct. Daar kan je op rekenen!   

Start to work with Billycom >>

Nieuwsgierig naar wat Billycom nog meer doet naast juridische copywriting? Volg ons via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

Op zoek naar een copywritingbureau met juridische kennis? Contacteer Billycom voor juridische copywriting op maat van je cliënteel.


JURIDISCHE COPYWRITING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x