NIEUWSBRIEVEN & MAILINGS

Je klanten wekelijks of maandelijks informeren en inspireren met een gerichte mailing?
Je producten, diensten of evenementen promoten in een professionele nieuwsbrief?
Je bedrijf of jezelf als expert in de markt zetten in een digitale nieuwsbrief?

Nieuwsbrieven die informeren en activeren

Wacht. Stop. Een goede nieuwsbrief is nooit storend en boost je naamsbekendheid en klantenbinding. Daarom schrijven wij digitale nieuwsbrieven met een twist, nieuwskoppen die de aandacht trekken of een nieuwsitem dat triggert. Geen mailing die voorgoed naar de spam folder verdwijnt, maar frisse en heldere copywriting, die echt relevant is en je klanten instant inspireert.

Nieuwsbrieven schrijven die gelezen worden

Om een persoonlijke nieuwsbrief te kunnen schrijven die volledig past in je bedrijfsstrategie wil Billycom graag weten wie je klanten zijn. De zes copywriters verdiepen zich als echte detectives in de communicatielijnen van je businesswereld en schrijven waardevolle teksten voor elke sector. Met een big smile brengen we een vleugje magie in je nieuwsbrieven. Dé ideale manier om je klanten op een wervende manier te betrekken bij alles wat reilt en zeilt in je onderneming.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

Goede nieuwsbrief laten schrijven? Bespaar jezelf een hoop tijd en kopzorgen! De copywriters van Billycom ontfermen zich met veel plezier over je maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.

NIEUWSBRIEVEN & MAILINGS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x