SEO en SEA

Wat is SEO en SEA?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en SEA voor zoekmachine advertenties. Het grote verschil tussen SEO en SEA is dat SEA betalend is en je een budget kan inzetten om hoger in Google te staan. Bij een SEA campagne pronkt je website bovenaan in Google en betaal je per klik. SEO optimalisatie tracht je website omhoog te stuwen in Google door strategische SEO zoekwoorden te verwerken in je webteksten.

Liever geen lopende rekening van SEA marketing? Zet in op straffe SEO teksten en overtuig je klanten met relevante zoekwoorden en doelgerichte informatie!

SEO of SEA Marketing?

SEO en SEA gaan hand in hand, maar je kan ze ook apart inzetten om hoger in Google te scoren. Billycom focust op SEO copywriting en schrijft relevante content aan de hand van de juiste zoekwoorden, zodat je op een organische manier stijgt in Google. Wij maken een SEO analyse en verwerken de zoekwoorden strategisch in je webteksten. SEO teksten die je klanten op prijs stellen, maar ook werken voor Google? Billycom weet er wel raad mee!

Op zoek naar een SEO copywriter in de regio Leuven? Ons team schrijft met veel expertise en ervaring SEO teksten voor je website, blogs, nieuwsitems, social media campagnes, etc.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • SEO zoektermen naadloos en subtiel verwerken in je webpagina’s
  • Basic SEO analyse of uitgebreid SEO onderzoek
  • Connectie maken met je klanten én met Google
  • Intake-gesprek om je verhaal/project/doel te 'pitchen'
  • Hoog scoren in Google met SEO website optimalisatie
  • SEO campagne optimaliseren: SEO schrijven van websites, blogs, social media

Billycom werkt met 3 prijspakketten voor de kleine zelfstandige tot de grotere kmo’s. Billycom schrijft voor iedere sector en werkt voor elke klant op maat!

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 

Vraagt je je af wat het verschil is tussen SEO en SEA? Billycom is jouw SEO specialist die adviseert en teksten schrijft op maat van je onderneming.

SEO en SEA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x