Tekst schrijven voor website

Eerste hulp bij het tekst schrijven voor website

Je business klaar en helder voorstellen in professionele webteksten? Zijn de teksten op je website dringend toe aan een fikse update? Teksten schrijven voor je website start altijd met een goede voorbereiding. Weet voor wie je schrijft. Leer je doelpubliek kennen en richt je webteksten aan hen. Schrijf helder en vermijd moeilijk vakjargon. Lees je teksten door de ogen van bezoekers die je business niet kennen. En heel belangrijk: blokkeer enkele uren in je agenda om rustig te kunnen schrijven.

Zoek je hulp bij het schrijven van je nieuwe webteksten? Welkom bij Billycom, 6 online tekstschrijvers uit Leuven die met expertise en goesting vandaag je websiteteksten van morgen schrijven!

10 tips om nieuwe websiteteksten te schrijven

  1. Deel je tekst op in overzichtelijke paragrafen
  2. Bedenk een sprekende titel en leuke tussentitels
  3. Maak een analyse van de veel gezochte Google zoekwoorden
  4. Verwerk deze specifieke SEO zoekwoorden in de tekst
  5. Zet op je homepage een korte en krachtige pitch van je bedrijf
  6. Zorg dat je webteksten helder en vloeiend lezen
  7. Schrijf wervend en spreek je klanten persoonlijk aan
  8. Vermijd specifiek vakjargon en technische termen
  9. Schrijf onderaan een duidelijke ‘call to action’
  10. Zoek een rustige plaats op om te schrijven en neem je tijd

Deze 10 tips zijn nog maar het tipje van de SEO sluier! Billycom schrijft alle websiteteksten volgens de regels van de SEO kunst én met ervaring en expertise. Contacteer Billycom en onze SEO copywriters geven je graag advies op maat!

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. 


Tekst schrijven voor website? De online tekstschrijvers van Billycom uit Leuven schrijven met expertise vandaag je websitetekst van morgen.


Tekst schrijven voor website

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x