Freelance schrijver Tienen

Freelance schrijver Tienen

Freelance tekstschrijver gezocht in Tienen? Gevonden!

Laat je drukke agendaplanning het niet toe om zelf een tekst te schrijven? Geef je jouw visitekaartje af met de boodschap: ‘Je moet niet naar mijn website surfen, want die is nog niet up-to-date?' Wil je een versnelling hoger schakelen en zoveel mogelijk klanten bereiken? Dan is het zeker een goed idee om een freelance tekstschrijver onder de arm te nemen.

Welkom bij Billycom, waar ervaren copywriters met een uitgekiende communicatiestrategie het verhaal van je onderneming goed helpen vertellen. Billycom werkt vanuit Leuven voor haar klanten in Tienen en omstreken.

We zijn geen doorsnee tekstschrijvers, maar willen je klanten met waardevolle content begeleiden, contacteren, motiveren en inspireren. We blenden de juiste creatieve ingrediënten om met je doelgroep te praten via de juiste online en offline kanalen. Als mooie surplus vinden we het fantastisch om mee na te denken over de structuur van je bedrijf.

Een killer blog, sterke webtekst, strategische social media post, creatief persbericht of een up-to-date nieuwsitem? Onze freelance schrijver vertelt je persoonlijk verhaal.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Connectie maken met je klanten

  • Intake-gesprek om je verhaal/project/doel te 'pitchen'

  • Een doorlichting van je brand en profiel

  • Een individuele strategische sessie gefocust op je business

  • Scherp stellen van je visie en communicatiestrategie

  • Storytelling en copywriting voor website, blog, presentatie, magazine, nieuwsbrief, folder

  • Schrijven van persteksten voor kranten, magazines, online media

Ben je op zoek naar een freelance SEO tekstschrijver in Tienen? Kom langs voor een koffie en een babbel over je project.

Freelance schrijver Tienen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x