Help, blogger gezocht

Help, blogger gezocht!

In je hoofd schrijf je vlot artikels voor je doelgroep, maar hoe maak je een blog? Je hebt voor je zaak - zoals dat hoort - een contentstrategie uitgedacht, maar wie gaat die blog schrijven? Je wilt regelmatig frisse, unieke content op je website die je bezoekers niet meer los laat? Daar houden we van! En Google ook! Die zal er - op zijn beurt - voor zorgen dat je site in de lift zit!

“Win-win!”. Billycom, copywritersbureau uit Leuven, zet je verhaal om in een killer blogartikel.

Een populaire blog gaat copy-paste uit de weg!

Je doelgroep zit heus niet te wachten op de zoveelste onpersoonlijke business talk of - erger nog - iets dat je kopieert van het internet. Hun aandacht heb je wél met een blogpost over ‘de mens achter de onderneming’ of je enthousiasme over die nieuwe business partner. Post items over je ervaring met dat nieuwe tooltje of je visie op een aankomende evolutie in je branche.

Blogger gezocht? Wij zijn kandidaat! Billycom uit Leuven is nieuwsgierig naar je verhaal. Wij kneden het tot een blogpost die blijft hangen, gekruid met relevante SEO-zoektermen en links naar je website.

Blogger gezocht? Hiervoor mag je Billycom zeker bellen:

Je bent geen kenner: 'Wat is een blog? Hoe maak je een blog? Is dit iets voor mij?' Billycom helpt je op weg! Neem contact op met één van onze SEO-copywriters uit Leuven.

Nieuwsgierig naar meer schrijfinspiratie?

Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. Of lees onze insights over contentmarketing op de blogpagina.


Help, blogger gezocht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x