Magazine schrijven

Magazine schrijven? Billycom is kandidaat!

Een interview met een trouwe klant, een medewerker in de kijker, leuke weetjes over je bedrijf, een expertise uitgelicht... Je business promoten via een bedrijfsmagazine is een geweldig idee! Waarom? Een businessmagazine bevat content met een duurzame actualiteitswaarde. We maken ruimte voor zowel ernstige onderwerpen als luchtige thema's. Een technische expertise op de ene pagina, een ludieke teambuildingsreportage op de andere. 

Een bedrijfsmagazine geeft een inkijk in JOUW bedrijf. Interessant voor je professioneel netwerk én je doelgroep. B2B en B2C. Zoek je nog een extra reden? Ook je eigen personeel zal nieuwsgierig zijn! De meerwaarde van een eigen magazine voor een ambitieuze ondernemer? Dat is zo klaar als een klontje.

Als het in elkaar boksen van een online magazine of printmagazine je petje te boven gaat, staan de copywriters van Billycom je graag bij. Wat wij precies doen voor jouw magazine? Wij brengen structuur aan, bedenken interessante topics, schrijven je content en verzorgen de eindredactie. 

We steken onze kennis in jouw magazine

Een bedrijfsmagazine opstellen doe je niet in 1, 2, 3. Weet je niet waar te beginnen? Billycom neemt het heft in handen! We luisteren en bedenken samen met jou een concept. We focussen op onze expertise copywriting en houden een brede kijk op de lay-out. Interessante content en vlotte leesbaarheid zijn een must! We leven ons in in je bedrijfsverhaal zodat jouw tone of voice naar voor komt. Je eigen magazine schrijven? We bijten ons er graag in vast!

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Het opstarten van een nieuw bedrijfsmagazine
  • Inhoudstafel voor je magazine
  • Boeiende topics op maat van je onderneming
  • Content die je doelgroep aanspreekt
  • Eindredactie: we staan garant voor foutloze teksten
  • Telefonische interviews
  • Zelf interviewen? We leggen de juiste accenten in je vragen
  • Suggesties m.b.t. lay-out en gebruik van visuals
  • Overige teksten op maat

Een magazine schrijven uitbesteden? Billycom engageert zich volledig! Neem contact op met een van onze copywriters uit Leuven voor het schrijven van je bedrijfsmagazine.

Nieuwsgierig naar meer schrijfadvies? Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips.Een magazine schrijven? Billycom is kandidaat!

Magazine schrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x