Online tekstschrijver Rotselaar

Tips om online teksten te schrijven?

Als zaakvoerder ken je je business door en door. Je bent mondig en kan het eenvoudig uitleggen aan klanten of andere geïnteresseerden. Maar je eigen verhaal neerschrijven in een online tekst? Dat is een ander paar mouwen! Hoe begin je er aan? De eerste tip die Billycom aan klanten geeft is: kruip in de huid van je klanten. Met welke vragen zitten zij? Wat zoeken ze? Een grondige brainstorm met klanten en medewerkers geeft je de antwoorden die je nodig hebt.

Zoek je een online tekstschrijver Rotselaar? Online communicatie is voor ons dagelijkse kost! Billycom bestaat uit ervaren tekstschrijvers en SEO-copywriters die oprecht interesse tonen in je onderneming en dit graag omzetten in vlotte webteksten en blogs. Wij schrijven vanuit ons kantoor in Rotselaar voor klanten uit de regio.

Online tekstschrijver Rotselaar gezocht? Gevonden!

Zoek je een bedrijf dat actief meedenkt en luistert naar je verhaal? Billycom trekt voor iedere klant 2 uur uit waarin jouw business hét gespreksonderwerp aan tafel is. Wij noteren, stellen vragen en zorgen dat we geen enkel detail over het hoofd zien. Geen algemene vage webteksten, maar persoonlijke, sprekende en to-the-point storytelling die connectie maakt met je klanten én met Google. This is how we do it!

Online tekstschrijver Rotselaar gezocht die je digitale aanwezigheid onder de loep neemt? Welkom bij Billycom, waar we teksten en webteksten schrijven die echt passen bij je onderneming.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Connectie maken met je klanten
  • Intake-gesprek om je verhaal/project/doel te 'pitchen'
  • Een doorlichting van je brand en profiel
  • Een individuele strategische sessie gefocust op je business
  • Scherpstellen van je visie en communicatiestrategie
  • Storytelling en copywriting voor website, blog, presentatie, magazine, nieuwsbrief, folder
  • Schrijven van persteksten voor kranten, magazines, online media
  • Bedrijfscommunicatie en interne communicatie: vacature, offerte, bedrijfsvoorstelling
  • Overige teksten op maat

Een killer blog, sterke webtekst, strategische social media post, creatief persbericht of een up-to-date nieuwsitem? Neem contact op met Billycom voor een gezellige SEO-babbel en een goede tekst op maat!

Nieuwsgierig naar meer schrijfinspiratie?

Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. Of lees onze insights over contentmarketing op de blogpagina.


Online tekstschrijver Rotselaar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x