Online tekstschrijver Zaventem

Online tekstschrijver Zaventem

Tips om online teksten te schrijven?

Als zaakvoerder ken je je business door en door. Je bent mondig en kan het eenvoudig uitleggen aan klanten of andere geïnteresseerden. Maar je eigen verhaal neerschrijven in een online tekst? Dat is een ander paar mouwen! Hoe begin je er aan? De eerste tip die Billycom aan klanten geeft is: kruip in de huid van je klanten. Met welke vragen zitten zij? Wat zoeken ze? Een grondige brainstorm met klanten en medewerkers geeft je de antwoorden die je nodig hebt.

Online teksten schrijven, is voor ons dagelijkse kost! Billycom werkt steevast met tekstschrijvers die oprecht interesse tonen in je onderneming en dit graag omzetten in vlotte webteksten en blogs. Wij schrijven vanuit ons kantoor in Leuven voor klanten uit Zaventem en omstreken.

Een online tekstschrijver gezocht in Zaventem? Gevonden!

Zoek je een bedrijf dat actief meedenkt en luistert naar je verhaal? Billycom trekt voor iedere klant 2 uur uit waarin jouw business hét gespreksonderwerp aan tafel is. Wij noteren, stellen vragen en zorgen dat we geen enkel detail over het hoofd zien. Geen algemene vage webteksten, maar persoonlijke, sprekende en to-the-point storytelling die connectie maakt met je klanten én met Google. This is how we do it!

Online schrijver gezocht die je digitale aanwezigheid onder de loep neemt? Welkom bij Billycom, waar we teksten en webteksten schrijven die echt passen bij je onderneming.

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

  • Connectie maken met je klanten

  • Intake-gesprek om je verhaal/project/doel te 'pitchen'

  • Een doorlichting van je brand en profiel

  • Een individuele strategische sessie gefocust op je business

  • Scherpstellen van je visie en communicatiestrategie

  • Storytelling en copywriting voor website, blog, presentatie, magazine, nieuwsbrief, folder

  • Schrijven van persteksten voor kranten, magazines, online media

Een killer blog, sterke webtekst, strategische social media post, creatief persbericht of een up-to-date nieuwsitem? Neem contact op met Billycom voor een gezellige SEO-babbel en een goede tekst op maat!

Online tekstschrijver Zaventem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x