Schrijven van offline communicatie Leuven

Een flyer, brochure of folder maken, is pitchen op papier

Hoe zorg je ervoor dat je folder of brochure niet meteen bij het oud papier belandt? Een brochure laten schrijven die aandacht trekt én vasthoudt? Dat kan! Flyers zijn geschikt om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Let wel, een flyer moet meer zijn dan een grote business card.

Bij Billycom kennen we de kneepjes van het schrijversvak en staan we klaar met tips. Het schrijven van offline communicatie? Dat doen we doordacht en met een divers team van ervaren copywriters uit Leuven.

Een folder: do’s en don'ts

Kruip in de huid van je doelgroep. Welke vragen houden hen bezig? Welke antwoorden heb je hierop? Maak connectie. Mensen ‘scannen’ je reclamefolder eerder dan dat ze hem lezen, hou het dus kort en krachtig. Trigger hen om meer te weten te komen via een crossmediacampagne of bij jou, natuurlijk. Bij direct mail of folders online werkt deze aanpak ook.

De vormgeving van je bericht werkt als een ‘eerste indruk’ en die kan je maar een keer maken. Billycom uit Leuven heeft sterke partnerships met professionele vormgevers. Naast het schrijven van offline communicatie kan je ons dus ook contacteren om je flyer, folder of brochure grafisch te ontwerpen. 

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

Je ideeën laten neerpennen in een vertuigende flyer of knappe folder? Samenwerken met een ervaren copypartner voor het schrijven van offline communicatie? Billycom is kandidaat en helpt je op weg. Neem contact op met één van onze copywriters uit Leuven.

Nieuwsgierig naar meer schrijfinspiratie?

Volg Billycom via Instagram, Facebook en LinkedIn en laat je inspireren! We trakteren je er op een blik achter de schermen, toffe weetjes en praktische copytips. Of lees onze insights over contentmarketing op de blogpagina.


Schrijven van offline communicatie Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x