Schrijven van offline communicatie Leuven

Schrijven van offline communicatie Leuven

Een flyer, brochure of folder maken, is pitchen op papier

Hoe zorg je ervoor dat je folder of brochure niet meteen bij het oud papier belandt? Een brochure laten schrijven die aandacht trekt én vasthoudt? Dat kan! Flyers zijn geschikt om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Let wel, een flyer moet meer zijn dan een grote business card.

Bij Billycom kennen we de kneepjes van het schrijversvak en staan we klaar met tips. Maak kennis met onze 5 ervaren copywriters uit Leuven.

Een folder: do’s en don'ts

Kruip in de huid van je doelgroep. Welke vragen houden hen bezig? Welke antwoorden heb je hierop? Maak connectie. Mensen ‘scannen’ je reclamefolder eerder dan dat ze hem lezen, hou het dus kort en krachtig. Trigger hen om meer te weten te komen via een crossmediacampagne of bij jou, natuurlijk. Bij direct mail of folders online werkt deze aanpak ook.

De vormgeving van je bericht werkt als een ‘eerste indruk’ en die kan je maar een keer maken. Billycom uit Leuven heeft sterke partnerships met professionele vormgevers. Contacteer ons dus gerust ook om je brochure grafisch te ontwerpen. 

Waarvoor mag je Billycom zeker bellen:

Billycom helpt je op weg. Neem contact op met één van onze copywriters uit Leuven.

Schrijven van offline communicatie Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x